Drama pentru tatăl Gabrielei Cristea! Vedeta nu mai vorbește cu el! Ce spun vecinii lui Eugeniu: ”Noi știm ca e la azil”. Ce s-a întâmplat

Tatal Gabrielei Cristea, bolnav de ani buni, nu mai vorbeste cu celebra lui fata.

Prezentatoarea tv Gabriela Cristea nu mai vorbeste de ani buni cu tatal ei, Eugeniu Cristea, netrecand peste reprosurile pe care parintii i le-ar fi facut in tinerete.

De altfel, din acest motiv vedeta nu a fost prezenta nici la inmormantarea mamei ei, Didina, care s-a stins din viata pe 8 iunie 2010, la doar 57 de ani, rapusa de o boala crunta.

Dupa moartea sotiei, parintele Gabrielei s-a confruntat cu tot mai multe probleme medicale, printre care diabetul si blocaje ale sistemului circulator, Eugeniu Cristea ajungand la cutit in ianuarie 2017, cand i s-a amputat un picior.

Pe langa asta, barbatul a mai suferit 5 infarcturi, dar spre norocul lui a avut-o alaturi pe partenera lui, Pusa Miron, femeia care are grija de el din 2016. „De un an de zile il ajut, ma chinui cu el, dar nu mai pot, va spun ca nu mai pot.

Ma trezesc noaptea sa vad daca mai sufla, ii pun mana la gura. E greu cu banii. E langa mine, e omul de langa mine. Exista totusi un sentiment, altfel nu as fi stat langa el”, povestea Pusa Miron in 2017, la Kanal D.

In toamna anului trecut, reporterii s-au deplasat pe strada pe care locuieste Eugeniu Cristea, pentru a se interesa de soarta acestuia.

Ne-a deschis chiar doamna Pusa, care ne-a declarat scurt urmatoarele in asteptarea factorului postal: ”Eugeniu e bine, dar nu insistati, nu are si nu avem nimic de declarat”.

La plecare, insa, doi vecini ne-au abordat si ne-au spus varianta lor de adevar: ”Il cautati pe tatal Gabrielei?

Pai pe el nu-l mai gasiti aici, la adresa, e de ceva vreme la un camin de batrani sau azil. Noi stim ca e la azil acum, sigur!”, au marturisit acestia.

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii ”Like a Star” de la Antena Stars, nu a avut parte de o familie care să o susțină în toate sau să îi fie aproape la greu. Tensiunile dintre ea și tatăl ei există și în prezent. De ce a refuzat o împăcare?

În urmă cu câțiva ani, între Gabriela Cristea și tatăl ei, Eugeniu Cristea, au existat mai multe conflicte, iar de atunci relația lor s-a răcit. Totul a fost iremediabil, căci nici până în ziua de astăzi tatăl ei nu și-a văzut nepoatele.

Din declarațiile mătușii vedetei, părinții Gabrielei nu au fost de acord cu alegerea ei de a lucra în televiziune, iar situația neplăcută a escaladat rapid după ce a plecat la mare fără să îi anunțe.

Nu și-a anunțat familia că pleacă la mare și când s-a întors acasă tatăl ei a întrebat-o unde a fost fiindcă s-a terminat concursul de miercuri. Ea i-a spus că la mare.

El i-a spus atunci că la mare să se ducă. Ea și-a făcut bagajele și a plecat. Mama ei s-a dus după ea”, a povestit mătușa de la Oltenița a prezentatoarei de televiziune, la Antena 1, în urmă cu câțiva ani.

După acest episod, tatăl ei a încuiat-o în cameră și a lovit-o. Gabriela Cristea a sărit pe geam, a plecat și nu a mai vrut să se întoarcă acasă.

Din povestirile mătușii sale, a dormit vreo două săptămâni în televiziune, apoi Bogdan a luat-o acasă la el.

„Tatăl ei a încuiat-o în dormitor, a luat-o de păr, i-a tras două palme. Gabi a sărit pe geam și a plecat. Nu a mai vrut să se întoarcă acasă. A dormit vreo 2 săptămâni în televiziune. Bogdan a luat-o acasă la el.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial