Camelia Pătrășcanu, anunțuri pentru patru zodii! Scăpăm de Mercur retrograd, dar planeta rămâne în zodia Taur!

În următoarele zile scăpăm de Mercur retrigrad! Horoscop realizat, în exclusivitate, de Camelia Pătrășcanu. Ce ne așteaptă?

Camelia Pătrășcanu face cele mai importante previziuni ale momentului pentru cele 12 zodii. Ce se va întâmpla după ce planeta își va relua mersul direct?

Scăpăm de Mercur retrograd pe 10 iunie 2023, dar planeta rămâne în zodia Taur. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu
Mercur își reia tranzitul drept pe 10 iunie. Este data la care scăpăm, practic, de faza retrogradă a planetei. În perioada aprilie-iunie, ne-a dat timp să gândim mult mai practic totul, să vedem care sunt atuurile noastre, slăbiciunile, lipsurile, pentru a lua decizii corecte.

Toate experiențele din 3 aprilie și până acum își găsesc sensul și ne dumirim. Vin noi planuri și proiecte, schimbări, în general, în viață, care ne-au implicat foarte mult. Poate fi vorba nu doar de proiecte profesionale noi, ci și de adoptarea unui alt stil de viață.

Tranzitul lui Uranus în Taur din 2018 până în 2025 ne invită să fim mult mai aplicați, să ne bizuim mai mult pe noi, pe creativitatea noastră, pe sănătatea noastră. Mercur, alături de Jupiter și Uranus, ne-au ajutat să apreciem efectele unor schimbări, ale unor decizii pe care le luăm.

BERBEC

Berbecii sunt mai pragmatici
Berbecii au șansa să fie isteți și pragmatici, mai ales între 1 și 10 iunie. Caută soluții creative și ingenioase. Se pot adapta pe loc la niște situații care se creează. Sunt mai atenți la bani în perioada aceasta. Totuși, trebuie să fie atenți să nu cheltuiască mai mult decât este necesar.

TAUR

Taurii au multe planete în semnul lor, Jupiter, Uranus, Mercur. E multă presiune astrală pe propria lor persoană. Își analizează la rece, lucid, dorințele, pasiunile, de ce le au, de unde vine, dacă le pot controla cu adevărat. În tot cazul, sunt extraordinar de independenți. Sunt într-o inerție confortabilă. Simt că e momentul să facă altceva cu viața lor, să ia hotărâri mari.

GEMENI

Gemenii au parte de decantarea unor informații pe care le învârt pe toate fețele. Poate fi vorba de relații, de profesie, de sănătate. Indiferent care e tema, acum se așază logic și cu claritate toate informațiile. Unii pot avea niște surprize. Li se face lumină în cap.

RAC

Racii sunt invitați să-și găsească locul în lume, dar și mesajul cu care să defileze. Pot fi grupuri sociale noi în care intră, dar și profesionale, clienți, mai curând. Planetele din Taur aduc o libertate, o bucurie, o nevoie de recreere, de creativitate și ingeniozitate, mult mai puternică, aparte față de ce simt Racii.

LEU

Leii au parte de furtuni pe plan personal
Leii se zbat pentru o cauză nouă. Poate fi și un proiect nou, dar trebuie să fie foarte personal dacă îl acceptă. Pot exista ciocniri în iunie. Începutul de iunie poate fi destul de furtunos, pentru că nu sunt ascultători, nu fac pe plac unora, fie ei și șefi, sunt mândri. Simt cumva că sunt reprezentanții vremurilor sau ai unei mulțimi năpăstuite.

FECIOARA

Fecioarele, cu Mercur în Taur, aduce drumuri pe la autorități, acte pe care le schimbă. Au foarte multe întâlniri-test. Li se testează cunoștințele, caracterul. Comunicările pe care le au în scris sunt foarte pragmatic calculate. Examene foarte multe vin, nu oficial neapărat, dar cumva oamenii sunt cu ochii pe ele și evaluează.

BALANTA

Balanțele au multe parlamentări cu persoana iubită sau cineva apropiat. Faptul că Mercur nu mai e retrograd, le dă idei în ce să investească mai cu cap. Sunt foarte orientate, în iunie mai ales, către distracție. Au nevoie de un pic de aerisire.

SCORPION

Ce fac Scorpionii după Mercur retrograd: sunt mai implicați în relațiile cu cei din jur
Scorpionii au multe relații, întâlniri. Vorbesc mult, dar știu să și asculte. Știu să își ajusteze argumentația pe urechile celuilalt. Înțeleg care sunt așteptările și fricile celuilalt. Știu cum să împacheteze informația ca să se înțeleagă om cu om.

SAGETATOR

Săgetătorii muncesc pe rupte cu acest Mercur ieșit din retrograd. Dacă sunt isteți și și-au organizat mai bine munca, acest Mercur le aduce istețime în felul în care își organizează activitatea. Pe de altă parte, primele 10 zile din iunie aduc genialitate profesională. De asemenea, Mercur ieșit din retrograd e bun și pentru sănătate.

CAPRICORN

Capricornii au o perioadă plină de iubire. Își înțeleg sentimentele, înțeleg de ce le au. Se pot înțelege un pic mai bine cu persoana de lângă ei. Mercur în Taur e foarte lucid în ceea ce privește afectul, sentimentele. Își ascultă inima, nu mai fug de ceea ce simt.

VARSATOR

Vărsătorii trag multe concluzii legate de propria lor viață. Mercur în zodia Taur aduce pentru ei claritate și lucruri așezate, hotărâri în familie, în casă, dar și legate de membrii familiei. Se stabilesc niște armonii cu oamenii din preajma lor. Primesc multe vești, mulți musafiri.

PESTI

Peștii se preocupă de acte, autorizații, avize. Sunt bine puși la punct cu informațiile de care au nevoie. Află cum să rezolve anumite lucruri, cum să se descurce, cum să operaționalizeze mai bine niște acțiuni.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial