Bianca Drăgușanu le urăște pe femeile naturale: „Crema de gălbenele nu este genul meu…”

Bianca Drăgușanu, renumită în lumea televiziunii și a influencerilor, a declanșat din nou discuții aprinse prin declarațiile ei recente despre femeile care nu au optat pentru proceduri estetice.

Ea a mărturisit că este dependentă de intervențiile de îmbunătățire a aspectului și că intenționează să continue să le facă ori de câte ori simte nevoia.

În același timp, Bianca Drăgușanu a exprimat o aversiune pentru femeile care preferă abordările naturale, cum ar fi folosirea cremei de gălbenele sau a cremei de ardei iute.

Bianca Drăgușanu le urăște pe femeile naturale

Sunt addicted cu asta și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate. Crema de galbenele nu este genul meu și nici crema de ardei iute pentru că pișcă și nu face nimic”, a spus blondina.

După ce în trecut critica persoanele de statură mică, acum Bianca Drăgușanu se concentrează pe femeile care nu au apelat la chirurgia estetică. Într-un interviu recent, ea a dezvăluit că este obsedată de procedurile de înfrumusețare și că nu ezită să încerce toate tratamentele disponibile pe piață.

Aspectul său fizic joacă un rol crucial în viața sa, mai ales că îi aduce venituri semnificative, deoarece reprezintă imaginea mai multor branduri de modă și accesorii.

Bianca Drăgușanu se străduiește să nu aibă nicio urmă de riduri pe față sau celulită pe corp și depune eforturi constante pentru a se menține într-o formă fizică perfectă.

De-a lungul timpului, vedeta a apelat la diverse proceduri estetice, cum ar fi injecțiile cu botox sau acid hialuronic, și chiar în pauzele în care nu recurge la astfel de intervenții, își explorează opțiuni noi pentru a-și menține frumusețea. Este clar că este dependentă de aceste proceduri, pe care le consideră esențiale pentru a-și păstra aspectul impecabil.

Bianca Drăgușanu, cunoscută pentru aparițiile ei extravagante și declarațiile controversate, a făcut public faptul că are o obsesie legată de aspectul său.

Ea a dezvăluit recent că intenționează să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru a corecta o umplutură pe care și-a făcut-o cu 22 de ani în urmă, care s-a deteriorat în timp.

Chiar dacă a trecut deja printr-o serie de intervenții estetice, Bianca Drăgușanu nu se mulțumește aici și își dorește să facă și mai multe schimbări. În curând, vedeta are în plan să elimine celulita de pe corp folosind un aparat nou pe care l-a descoperit.

A dezvăluit într-un interviu recent că va încerca o procedură care implică introducerea a 1000 de ace în piele pentru a stimula producția de colagen.

Desigur, vedeta este conștientă de faptul că această procedură poate cauza inflamații și vânătăi, dar este determinată să se machieze și să se acopere în timpul perioadei de recuperare.

Ea consideră că femeile care optează doar pentru remedii naturale, cum ar fi cremele de gălbenele sau ardei iute, nu fac suficient pentru a-și îmbunătăți aspectul și nu pot concura cu rezultatele obținute prin intervențiile estetice.

Cu toate că declarațiile ei nu sunt pe placul tuturor, Bianca Drăgușanu rămâne o personalitate extrem de populară, care continuă să atragă atenția publicului prin aparițiile sale spectaculoase.

Această ultimă dezvăluire cu privire la planurile sale de înfrumusețare cu siguranță va stârni și mai mult interesul publicului față de viața și opțiunile estetice ale vedetei.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial