Bianca Drăgușanu: ”Joc în cel mai tare film pe care l-am văzut!”. Diva României se pregătește să fie actriță, după modelul Mădălina Ghenea

Bianca Drăgușanu a avut de când se știe o viață spectaculoasă! Și nu s-a săturat! Diva are de gând să ducă totul la cu totul alt nivel.

Cea mai nouă dorință a sexoasei șatene este să fie actriță! Așa cum este Mădălina Ghenea.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a vorbit cu Bianca pentru a afla care sunt condițiile în care aceasta ar accepta să primească roluri în filme sau seriale.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România! N-ai cum să treci pe stradă și să nu o recunoști dacă o vezi. Mereu prezentă, fie că vorbim de televiziune, social media, sau localurile de top din Capitală, iubita lui Gabi Bădălău este într-o continuă mișcare.

De-a lungul timpului, diva s-a simțit cel mai bine sub lumina reflectoarelor, așa că reporterii CANCAN.RO au întrebat-o pe aceasta dacă ar fi dispusă să joace în filme sau seriale.

Cam acesta ar fi următorul pas. Cu toate că a avut un rol cândva cu mulți ani în urmă, aceasta n-a mai repetat experiența de atunci.

Bianca Drăgușanu: „Joc în cel mai tare film pe care l-am văzut:«Viața mea»”
Ambițioasă și sigură pe ea, Bianca dezvăluie că n-ar accepta un rol în orice condiție. Blonda pune condiții serioase:

„Depinde, am mai avut o experiență de genul acesta în «Narcisa Sălbatică». Eu ori sunt rolul principal, ori ies din film. 🙂 Așa că, deocamdată joc în cel mai tare film pe care l-am văzut: viața mea!”, a declarat Bianca,

Angelina Jolie, modelul Biancăi Drăgușanu

Întrebată care este modelul ei de actriță, Bianca n-a stat pe gânduri și a răspuns scurt: ”Angelina Jolie!”.

Cât despre suma de bani pe care ar accepta-o, aceasta a dezvăluit: „Depinde de rol și de film, muncă voluntară nu fac. Să vină propunerile și te țin la curent”, a mai completat vedeta.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial