Bianca Drăgușanu a spus care e secretul taliei ei „de viespe”. „Dacă ies la restaurant și cineva comandă cartofi prăjiți …

Prima apariție TV a Biancăi Drăgușanu (39 de ani) a fost la vârsta de doar 16 ani și jumătate, în cadrul emisiunii „Din Dragoste”, găzduite de Mircea Radu (53 de ani).

Atunci, modelul, care are 1,78 m înălțime, avea „15 kilograme în plus” față de greutatea din prezent, 56 de kg. În prezent, Bianca acordă o atenție deosebită alimentației și activității fizice.

Nu-mi permiteam din punct de vedere financiar la vremea aia nimic, nici telefon nu aveam. Ambitia m-a facut sa ma transform(…) Mi-ar fi placut sa debutez pe scena avand un talent remarcabil, dar asta este viata”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Cum obții o talie de viespe ca a Biancăi Drăgușanu

„Merg la sală o zi da, una nu, și lucrez în medie o oră și jumătate. Am mereu antrenor personal, pentru că orice persoană încearcă să trișeze exercițiile. Am o fată care stă mereu lângă mine și care îmi spune cum să-mi lucrez tot corpul. Evident, pun accent pe fesier și pe abdomen”, spunea modelul în trecut.

Bianca iubește antrenamentele fizice intense, în prezent practicând boxul. În mediul online, antrenorul Biancăi a publicat un videoclip în care modelul este surprins făcând exerciții pentru abdomen.

Boxul este un sport de contact care solicită întreaga clasă de grupe musculare și care crește nivelul de rezistență. Boxul mai susține buna funcționare a sistemului cardiovascular, obținerea unei coordonări foarte bune, deprinderea unor tehnici de autoapărare și este o metodă ideală pentru eliberarea energiei negative și nu numai, promovând o stare de calm și relaxare la încheierea antrenamentului.

Talia Biancăi nu este doar rezultatul antrenamentelor, ci și al unei diete echilibrate, al procedurilor corporale, precum și al artificiilor estetice la care modelul a apelat de-a lungul anilor. Bianca Drăgușanu și-a modelat nasul, subțiat gleznele, mărit buzele și pus implanturi fesiere.

„Mănânc aproape tot ce îmi doresc. Din fericire, îmi place mâncarea sănătoasă: există posibilitatea să ies la restaurant și cineva să comande cartofi prăjiți cu brânză și nu mă abțin. Dar nu fac asta foarte des. Mănânc dulciuri zilnic, sunt fan pavlova (tort de bezea), pentru că prietena mea cea mai bună face această delicatesă. Mi-o face cu foarte puțin zahăr. Sunt fan înrăit, nu pot trăi fără această prăjitură. Mănânc în fiecare zi pește, fără pâine, iar, dacă simt nevoia de carbohidrați, mănânc paste cu fructe de mare”, mai explica Bianca Drăgușanu în trecut.

Între 17 și 20 de ani, Bianca susține că ar fi avut „în jur de 90 de kilograme”. „Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul și eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simțeam confortabil. În 6 luni am dat jos peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ținut o dietă pe care am inventat-o singură”, spunea modelul în anul 2014.

Totodată, modelul are fațete dentare și a apelat la un lifting facial pentru a obține un aspect întinerit și pentru a-și accentua linia mandibulei. Cel mai recent, Bianca a suferit o operație de cantopexie. Prin intermediul cantopexiei se realizează ridicarea unghiului extern al ochiului, creând iluzia ochilor de pisică sau vulpe. O astfel de intervenție poate costa în jurul a 2.500 de euro.

În mai 2021, modelul și-a redefinit maxilarul și și-a modificat forma buzelor. Cu două luni înainte, Bianca și-ar fi remodelat și nasul. Urmează să-mi fac o rinoplastie pentru a avea un nas exact ca filtrul meu, mai mic, mai subțire… Majoritatea prietenilor mi-au zis să nu fac treaba asta, dar eu așa mă simt mai încrezătoare în mine.

Abia aștept să mă modeleze așa cum vreau eu. O să am un năsuc de vis, dar o să vă pun poze și insta-uri și cu mine post-operator”, spunea modelul în martie 2021.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici, pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru altcineva. Asta e, îmi asum”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Chiar dacă acum este pe culmile succesului, diva nu a uitat niciodată de unde a plecat. Ba mai mult, în fiecare secundă este recunoscătoare familiei sale pentru tot ceea ce a învățat-o. Pentru Bianca, cea mai mare motivație în obținerea unui trai de lux a fost sărăcia de acasă.

Fără să îi fie rușine, vedeta a povestit de multe ori cât de grea a fost copilăria ei. Lipsurile materiale și-au pus amprenta asupra sa și au făcut-o să își dorească mai mult. Diva nu s-a lăsat demoralizată de către cei din jur și și-a văzut liniștită de drumul ei.

Calea spre succes nu a fost deloc una ușoară, iar Bianca știe prea bine asta. Acum, după ani buni petrecuți în lumina reflectoarelor, vedeta are o experiență de viață extrem de solidă. De-a lungul timpului, aceasta a învățat ce este cu adevărat important și cum să își stabilească prioritățile.

Biancăi Drăgușanu nu îi este deloc rușine să afirme că a reușit foarte multe pe cont propriu și fără studii. Diva nu a mai apucat să termine facultatea, dar asta nu a fost obstacol în calea succesului. În timp ce Bianca se bucură de viața de lux la care a visat mereu, colegele ei cu două, trei facultăți au rămas casiere.

„Mi-am dat seama că cea mai bună școală-n viață care m-a ajutat pe mine să reușesc este, de fapt, școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două, trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu n-am reușit să termin facultate, dar am tot ce-mi trebuie”, a spus Bianca.

Vedeta, care are propriul business în domeniul vestimentar, a început două facultăți, dar nu a terminat niciuna.

S-a înscris apoi la ”Facultatea de Științe Economice și Management”, pe care a abandonat-o însă. A ajuns să fie atrasă te televiziune, așa că a început studiile la Intact Media Academy. Din pacate, nu le-a finalizat nici pe acestea.

Chiar dacă nu are nicio diplomă, asta nu o oprește să (vrea să) predea. În vară vedeta anunța: „Eu vreau să deschid o școală de dive.

Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, că stau cu copilul sau că duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul”, declara Bianca, dând astfel de înțeles de ce e îndreptățită să predea această ”artă”.

„De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, spunea Bianca la mijlocul lunii iulie.

Vedeta urma să aibă, cumulat, cel puțin trei funcții, scria presa la acea vreme. În primul rând, ea urma să fie directoarea școlii, apoi urma să fie profesoară și, nu în ultimul rând, se anunța a fi model pentru elevele sale. Ea promitea să le explice acestora ce sacrificii trebuie să facă o femeie pentru a avea succes, asemeni ei.

About the author