Bella Santiago, primele declarații după nuntă: „Totul a fost special”. Elementul surpriză al evenimentului

Bella Santiago și Nicolae Ionuț Grigore s-au căsătorit religios, vineri, 26 mai 2023. Cei doi au avut parte de o petrecere de vis la Snagov. În exclusivitate pentru Unica.ro, artista și soțul ei au vorbit despre cele mai frumoase momente de la nuntă, tort, meniu și au dezvăluit care a fost elementul surpriză al evenimentului.

Bella și Nicolae s-au căsătorit civil în anul 2018, iar acum și-au jurat iubire eternă și în fața lui Dumnezeu. Fericiți peste măsură, cuplul proaspăt căsătorit a afirmat că la nuntă au fost 170 de invitați și că toată lumea s-a simțit foarte bine.

Bella Santiago, primele declarații după nuntă Bella Santiago, pe numele ei întreg Resciebelle Barrios Santiago, și soțul ei au declarat că sunt foarte mulțumiți de cum a decurs nunta lor. Mai mult, ei spun că deși invitații au plecat la 4 dimineața, petrecerea a continuat până la 07:00.

Evenimentul a fost unul de succes, am fost extrem de mulțumiți de ce s-a întâmplat. Am avut 170 de invitați, am petrecut până la 7 dimineața. Pe la ora 4 au plecat invitații și am rămas eu cu prietenii, ne-am dezlănțuit”, a afirmat Nicolae Ionuț Grigore pentru Unica.

Cât despre slujba de la Biserică, Bella și soțul ei au mărturisit că a fost un moment emoționant și că, la un moment dat, nu au putut să își rețină lacrimile. „Slujba de la biserică a fost un moment plin de emoție. Bella a avut un moment în care a lăcrimat, ca și mine, dar ne-am adunat repede, pentru că au fost emoții de bucurie. Eu nu am făcut trecerea la catolici, a fost o cununie mixtă, pe care am făcut-o în biserica catolică. Ceremonia mi-a plăcut foarte mult, dar Dumnezeu este același pentru toți”, a explicat Nicolae Ionuț Grigore.

Cât a costat meniul la nunta Bellei Santiago Bella și soțul ei au dezvăluit și cât a costat un meniu la nunta lor. Nicolae a dezvăluit că și-a dorit un meniu interesant și pentru toate gusturile. „Prețul meniului a fost 130 de euro. Totul a fost special, am avut review-uri foarte bune și asta mi-am dorit de la început. Mi-am dorit să nu fie risipă și o alegere boring (n.r. plictisitoare).

M-am focusat foarte tare pe meniu, s-au mâncat aperitivul, peștele, pulpa de rață de la friptură. Am avut după pește și un sushi bar, unde au putut să guste și din sushi”, a precizat soțul Bellei Santiago. Bella și Nicolae au precizat că nu au numărat banii primiți la nuntă, ci pur și simplu i-au folosit să plătească localul și tot ce mai era de achitat.

„Nu am ținut cont de asta, dimineață chiar nu m-a interesat. Am scos tot din plicuri, ca să fac plățile și nici nu am stat să număr. Nu pentru asta am făcut, pentru mine, chestia asta e de business, să plătești mai departe că ai ceva de plată, dar în rest nu ne-a interesat.

Chiar am avut persoane care ne întrebau cât este meniul. Am zis că nu este vorba despre asta, fiecare dă cât poate. Nu voiam să creez un disconfort nimănui, îmi doream doar să fie alături de noi”, a dezvăluit soțul artistei.

Eclerele, elementul surpriză al nunții Deși a avut-o alături pe fiica ei, Kescielle, în vârstă de 12 ani, de lângă artistă a lipsit mama ei, care locuiește în Filipine. Bella Santiago a dezvăluit că nu a vorbit cu mama sa în ziua nunții, dar s-au auzit a doua zi.

Invitații cântăreței și ai soțului ei s-au bucurat șoi de un tort spectaculos, dar și de un candy bar cu adevărat special. Printre prăjiturele s-au aflat și niște eclere pe care a fost imprimată o poză a fericitului cuplu.

„Tortul a fost negru cu flori albe. Am mers pe tematică negru, auriu și alb, mi s-a părut foarte elegant și deosebit. După ce a fost tăiat a fost servit în monoporții. Pe eclere a fost fotografie cu noi pusă, am avut parte de o surpriză din partea cofetăriei.

Nu am știut, a fost o surpriză chiar și pentru noi”, au precizat Bella Santiago și soțul ei. Deși s-au căsătorit vineri, cei doi nu au plecat încă în luna de miere. Mai mult, ei încă nu și-au făcut planuri în acest sens.

Nu am stabilit încă, rămâne să decidem în perioada următoare”, au spus ei. Bella Santiago a cântat la intrarea în Biserică Artista și-a impresionat invitații, dar și soțul, la intrarea în Biserică.

Înainte de a merge la altar, artista a luat microfonul și a cântat o piesă nouă, care urmează să fie lansată. „Abia aștept să lansez piesa Liniștea”, a scris cântăreața pe TikTok, unde a postat și câteva secvențe din momentul emoționant. Bella a mărturisit că a scris această piesă special pentru soțul ei.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial