Bebeluș de 7 luni găsit mort, într-o pungă din plastic. Micuțul era aruncat în tufișuri, lângă casa familiei din Dolj

Descoperire macabră, făcută de poliţiştii unei comune din judeţul Dolj. Cadavrul unui bebeluş, de numai 7 luni, a fost găsit aruncat într-o pungă de plastic.

Totul a început după ce mama, o adolescentă de 15 ani, i-ar fi spus socrului ei că nu îşi mai găseşte copilul. Bărbatul a anunţat autorităţile care au început imediat verificările.

În cele din urmă, trupul neînsufleţit al celui mic a fost găsit în apropierea casei, într-o zonă cu vegetaţie deasă.

Cadavrul a fost dus la morgă, acolo unde, după necropsie, legistii au constatat că moartea a fost patologică și neviolentă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Bebeluș găsit mort, într-o pungă. Ce spune Poliția Dolj

“În dimineața de 17 mai a.c., ora 05:35, polițiști din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați de un bărbat, din comuna Sălcuța, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 7 luni, a dispărut din casă.

La fața locului s-a deplasat un colectiv de polițiști care au constatat că apelantul locuiește în aceeași casă cu nora sa, o minoră de 15 ani, din județul Mehedinți, care le-a declarat polițiștilor că nu-l mai găsește pe fiul său de 7 luni.

Întrucât au existat suspiciuni cu privire la cele declarate de mamă, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Segarcea, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, au fost efectuate căutări în proximitatea locuinței.

In cursul zilei de 17 mai, cadavrul minorului a fost găsit într-o zonă cu vegetație deasă, fiind pus într-o pungă de plastic.

Cadavrul copilului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei, rezultatul fiind că moartea a fost patologică și neviolentă”, a transmis IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial