Lidia Buble, operată de urgență! Ce anunț a făcut iubita lui Răzvan Simion. “Să vă rugați pentru mine!”

”Să vă rugați pentru mine. Love you”.

Cântăreața Lidia Buble a fost operată de urgență. Iubita lui Răzvan Simion, matinalul de la ”Neatza”, a făcut un anunț care i-a îngrijorat pe fani, pe Instagram.

Lidia Buble a fost operată de urgență

Lidia Buble a anunțat, în urmă cu trei ore, pe Insta Story, că urmează să sufere o intervenție chirurgicală. Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, a postat un mesaj care i-a îngrijorat pe admiratori.

Vedeta a scris: „Intru acum în operație… Să vă rugați pentru mine! Love you all”.

Mesajele despre situația în care se află și motivul în care a ajuns pe masa de operație au fost șterse după ce fanii au atacat-o. Nu se știe ce i s-a întâmplat artistei.

Probleme de sănătate din trecut

Lidia Buble nu este cunoscută drept o persoană publică cu probleme de sănătate, ori nu a făcut publică vreo informație despre acest fapt.

Singura problemă serioasă, care i-a afectat și activitatea artistică, a fost în 2016, când interpreta a rămas fără voce și a fost nevoită să își anuleze toate concertele din perioada următoare.

„Nu am fumat niciodată, nu pot nici măcar să suport fumul de ţigară. M-am trezit foarte răguşită de dimineaţă. Fac şi un tratament acasă şi weekendul acesta vreau să iau o pauză vocală.

Nu o să mai cânt în seara asta, pentru că aşa cum am spus sunt răguşită şi nu vreau să-mi forţez corzile vocale. Nu am răcit, ci doar sunt puţin răguşită”, a povestit Lidia prietenilor virtuali.

Nu se știe la acest moment cum stau lucrurile între Răzvan Simion și Lidia Buble, mai ales că, la un moment dat, Răzvan a dat de înțeles în timpul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani că relația lor ar fi pe butuci.

„Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…„, a spus el la un moment dat.

Răzvan Simion este în vacanță cu fosta soție și copiii. Cei doi s-au distrat de minune alături de copii lor și alți prieteni, într-o vacanță în Austria. Totuși, multora le-a dat de gândit faptul că Lidia Buble a lipsit de la această reuniune.

Fanii și urmăritorii lui Răzvan au rămas fără cuvinte când au vazut fotografiile din care Lidia Buble lipsea. Se vede că relația dintre Răzvan și fosta lui soție Diana este acum una bună.

„Ne vedem doar pe teritorii neutre”, a scris Răzvan Simion în dreptul imaginilor publicate pe Instagram.

About the author