Aurelian Temișan reacționează după ce finul său, George Burcea a fost prins drogat la volan

Andreea Bălan a confirmat recent că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu, printr-un comentariu pe Instagram.

Ieri soțul ei a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

În acest context, nașul lor de cununie, Aurelian Temișan, a decis să rupă tăcerea și a făcut o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Aurelian Temișan reacționează după ce finul sau, George Burcea a fost prins drogat la volan

Aurelian Temișan nu s-a putut abține și a făcut o nouă postare în mediul online. El a ales să vorbească despre iubire, alături de o fotografie în care apar el și finul său, la nuntă.

„- Nu suntem perfecti. Dar in toata imperfectiunea noastra avem atat de multe de daruit.
– Naste frumosul in jur si apoi priveste-ti in ochi fericirea creata.
– Nu calca pe iubirea altora pentru binele tau.

Idei… trairi… viata… sentimente…”, a scris Aurelian Temișan pe pagina sa de Facebook.

Nu este prima postare pe care nașul celor doi o face. Cu câteva zile în urmă el a mai vorbit despre despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea.

‘Salutare oameni dragi, cunoscuti, necunoscuti, apropiati, prieteni virtuali, Prieteni…! Vreau sa lamuresc niste nelamurite.

In ultimele zile am fost sunat direct, am fost intrebat in mesaje la postari, in mesaje private, chiar si direct pe strada sau in discutii avute in alte cercuri, ce se intampla cu Andreea si George? Ei bine… nu stiu exact.

Nu stiu nu pentru ca nu ma intereseaza, nu stiu pentru ca nu voi intra in casa, viata si sufletul lor cu forta. Mie nu mi-ar placea sa imi intre cineva in casa si sa imi spuna cum sa imi mut mobila, daramite cum sa imi traiesc viata.

Ii iubesc pe amandoi, casa noastra le e deschisa oricand vor vrea sa vina, amandoi sau pe rand, pe cele mici le ador, dar… pana aici.

Punandu-le in Sfanta Biserica cununile pe cap si inelele pe deget, le-am oferit si posibilitatea de a “profita” de experienta noastra de viata, de parerile si sfaturile noastre, de imbratisarile si alinarile noastre, dar pentru asta trebuie sa mai si vrea.

Sunt tineri, frumosi, talentati, au doua minuni de fete, au o viata inainte si daca sunt putin mai atenti, o au chiar impreuna.

Eu cred ca, in general in viata, totul e corigibil, evident daca se vrea. Daca s-ar renunta la orgolii inutile, la mandrie, la a se tipa inainte de a analiza situatia, daca s-ar trage aer in piept 10 secunde inainte de a emite cuvinte grele si acuze, pe care nu le mai poti retrage si care creeaza o prapastie evidenta, cred ca lucrurile nu ar mai degenera.

In concluzie, dragi cititori, haideti sa nu judecam si sa nu tragem concluzii. Haideti sa ne bucuram de ce ne ofera Andreea si George ca artisti si sa speram ca vor reintra curand pe culoarul normalitatii.

Ii pup, ii imbratisez, le apreciez enorm munca in tot ce fac bun si astept sa le citesc din nou in ochi si in suflet emotia pe care o aveau atunci, in fata preotului, cand si-au dedicat si declarat iubirea’, a scris nașul cuplului pe Facebook.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial