„Astăzi am cunoscut expresia: «țip de foame!»”. Povestea cutremurătoare a unei femei care a cerut un simplu covrig unui necunoscut, la telefon

Marțea aceasta, un bărbat și-a dezvăluit întâmplarea total neașteptată pe rețelele de socializare.

Totul a pornit de la un simplu telefon, dat de o femeie care nu îl cunoștea. Ce a urmat după aceea depășește orice așteptare!

Sub anonimat, un bărbat a povestit că a primit un apel neașteptat de la o femeie de aproximativ 52 de ani care avea numărul său de la un prieten. Gabriela Emilia i-a spus că îi este foame, nu a mai mâncat de patru zile, locuiește pe străzi și tot ce își dorește este un covrig.

„Mi-e foame! Simt că nu e bine cu mine! Sunt nemâncată cam de 4 zile. Umblu pe străzi de când am fost dată afară din casă, nu vă cer nimic în plus decât un covrig. Puteți veni?”, a fost rugămintea femeii.

Auzind dorința atât de modestă a bietei femei, bărbatul a plecat în fugă să o întâlnească și să-i ducă patru covrigi, o sticlă cu apă, mâncare pentru câteva zile și un ceai de la tonomat.

Ce a observat, cât timp ea a început să mănânce, l-a marcat profund și l-a făcut să-i spună povestea tuturor.

Ți se rupe sufletul! Ce a făcut biata femeie după ce a primit covrigi

Bărbatul a mers de grabă în gara cu mâncare și a rămas șocat când i-a înmânat alimentele. Gabriela Emilia, imediat cum a primit covrigii, a început să mănânce în așa fel, încât abia atunci a înțeles ce înseamnă expresia „țip de foame”.

„NU am văzut de când mă știu, o persoană care să mănânce atât de repede încât să nu se poată controla. Îi era atât de foame – tremura, mânca și bea un ceai foarte fierbinte. Nu puteai ține paharul în mână. Dânsa, în schimb, nici măcar nu simțea temperatura lui (…)

Astăzi am cunoscut expresia: “țip de foame!” – nu-mi pot reveni din starea în care mă aflu. Îi vom face cunoscută povestea!”, a spus bărbatul pe Facebook.

Povestea Gabrielei Emilia a fost distribuită pe rețelele de socializare, în speranța că oamenii vor reuși să îi facă rost de un adăpost, haine, mâncare și ce mai are nevoie biata femeie.

About the author