Așa arată soția lui Firicel din Las Fierbinți, dar când nu e la filmări… Liliana e total altă persoană! Cât de frumoasă și finuță este actrița de la PRO TV

In Las Fierbinti, este sotia lui Firicel – o femeie simpla de la tara, in viata reala actrita Liliana Mocanu este o doamna eleganta si o femeie implinita.

Detalii despre viata actritei, care interpreteaza celebrul rol in serialul de la PRO TV, au iesit la iveala si, cu siguranta, telespectatorii vor fi placut surprinsi de lucrurile pe care le vor afla despre aceasta.

Liliana Mocanu, sotia lui Firicel din Las Fierbinti, o femeie implinita

Liliana Mocanu, alias sotia lui Firicel din Las Fierbinti, a schimbat recent prefixul. Actrita a implinit, pe 22 mai, 50 de ani de existenta, iar, pe plan profesional, se poate mandri cu o cariera care dureaza de trei decenii.

In viata de zi cu zi, Liliana Mocanu este o doamna eleganta, este actrita a Teatrului de Revista Constantin Tanase, si mai presus de toate este un om implinit.

„Fiica mea, Ana, a facut 12 ani, e nascuta in aceeasi luna cu mine si e curcubeul din viata mea. Sunt fericita ca mama are 83 de ani si tata 88 de ani si sunt bine, sanatosi.

Sunt implinita sufleteste si am timp sa le fac pe toate desi am un program extrem de incarcat. Nu stiu ce va veni, nu vorbesc niciodata despre proiectele mele inainte de a se realiza si sunt superstitioasa„, a marturisit ea, potrivit click.ro.

Viata i s-a schimbat total de cand a devenit sotia lui Firicel din Las Fierbinti

Rolul din Las Fierbinti a adus-o in fata telespectatorilor si a ajutat-o sa castige simpatia unui public numeros.

Au trecut ani buni, de cand Liliana Mocanu a fost cooptata in acest proiect tv si ea marturiseste ca viata i s-a schimbat total de cand a intrat in distributia serialului de comedie de la PRO TV.

„Viata mea a luat o alta intorsatura acum opt ani cand am intrat in echipa serialului «Las Fierbinti» si de atunci lucram impreuna. Acum suntem in pauza, dar vom incepe in curand filmarile sezonului 16 al serialului”, spunea Liliana Mocanu, recent, conform click.ro.

Personajul său din Las Fierbinți este foarte iubit, deși nu are nume

Liliana continuă să se împartă între spectacole și filmările pentru cel mai recent sezon al serialului de comedie Las Fierbinți, cu numărul 15. Personajul său este de-a dreptul savuros, însă există și un detaliu inedit în legătură cu acest rol. Mai concret, nu are un nume, fiind cunoscută doar ca soția lui Firicel, interpretat de Toma Cuzin.

„Noi nu explicăm multe lucruri în serial, iar asta vine de la scenaristul Las Fierbinţi, Mimi Brănescu. De exemplu, când a plecat personajul lui Radu Gabriel, nu a explicat asta, de ce a plecat.

Dacă am început aşa cu Liliana Mocanu nu am mai vrut să-i adăugăm nume pe parcursul serialului. Pentru că ar apărea ciudat ca după un sezon, două sau trei să-i mai apară şi numele.

Şi atunci niciodată nu va avea un nume. Este greu de compus un dialog în care nu ai un nume” , a explicat Dragoș Buliga, unul dintre producătorii serialului Las Fierbinți,

About the author