Armin Nicoară față în față cu tatăl său, Petrică – „Mă tot rog la Dumnezeu să mi-l lase!”

O țară întreagă a trăit cu sufletul la gură confesiunile emoționante ale lui Armin Nicoară, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți saxofoniști ai momentului, despre subiectul sensibil din viața sa: relația cu tatăl.

Petrică Nicoară a venit de la Timișoara la București pentru a-și asigura copilul că a fost, este și va fi mereu în dreapta lui, doar că așa a știut el să îl susțină, având un comportament mai dur și mai distant.

Cât despre cuvintele care au lăsat urme adânci în sufletul lui Armin, Petrică spune că de multe ori acestea erau doar glume, înțelese total greșit de fiul său.

Pentru că, la fel ca pe ceilalți copii ai săi, Petrică spune că-l iubește și-l prețuiește pe Armin dincolo de cuvinte. Căci doar el știe prin ce a trecut când a aflat că saxofonistul suferă de diabet și cât de mult se roagă zilnic pentru a-l avea în viață.

Încă de când a pășit în platou, fiul cunoscutului muzician Petrică Nicoară a izbucnit în lacrimi:

„Niciodată nu am reușit să stau cu tatăl meu față în față și să îi spun ce simt”, a fost explicația acestuia. „Mi-aș fi dorit să se implice mult mai mult”, a mai spus Armin.

Totuși, momentele tensionante dintre cei doi nu au schimbat sentimentele ce și le poartă: „Dacă ar fi în fața mea, aș vrea să-l iau în brațe și să îi spun că îi mulțumesc, chiar dacă a făcut ce a făcut în trecut!”, a mărturisit saxofonistul în discuția cu Măruță.

Emoțiile au atins cote maxime când, pe neașteptate, Petrică Nicoară a intrat în platoul emisiunii! „Tată, te iubesc mult de tot!”, i-a declarat Armin, dar nu înainte de a izbucni în plâns și de a începe să tremure.

Înduioșat până peste cap, tatăl și-a dojenit fiul: „Ai făcut o țară întreagă să plângă!”.

În exclusivitate în show-ul La Măruță, Petrică Nicoară a povestit despre cele mai dure momente pe care le-a trăit: „Cea mai grea zi din viața mea a fost în 2010 când l-am dus în comă la spital și am plecat la nuntă în Italia.

Când am venit de la nuntă, pe drum, mi-a venit un gând… îmi spunea Dumnezeu: . Atunci am zbierat: ”, a declarat acesta, cu un nod în gât.

Mai mult decât atât, muzicianul a recunoscut că se roagă zilnic pentru sănătatea fiului său, care suferă de diabet:

„Am visat într-o noapte că Dumnezeu mi-a spus: , iar de atunci mă tot rog la Dumnezeu să mi-l lase!”.

Punctul culminant al confesiunilor dintre tată și fiu a fost atins în momentul în care Petrică Nicoară i-a cerut iertare fiului său, în fața unei țări întregi: „Te rog să mă ierți!”, i-a spus acesta cu lacrimi în ochi.

About the author