Armin Nicoară a dezvăluit înţelegerea secretă cu Georgiana Lobonț: Lumea mereu vorbește

Armin Nicoară și nașa sa, Georgiana Lobonț, au ţinut de mai multe ori prima pagină a presei tabloide în ultimele luni. Iată însă că s-a aflat ce înţelegere au făcut cei doi, după un moment tensionat din trecut.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au colaborat de mai multe ori, iar cântăreaţa chiar i-a şi năşit pe Armin Nicoară şi Claudia Puican.

Nu a fost întotdeauna lapte şi miere între cei doi artişti

Cu toate acestea, au existat şi tensiuni de-a lungul timpului între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, însă a existat un secret pentru care cei doi s-au împăcat de fiecare dată şi nu au rămas niciodată certaţi prea mult.

Un astfel de moment tensionat a avut loc acum mai bine de un an, atunci când cei doi nu şi-au vorbit o perioadă de timp.

Atunci, saxofonistul pare să fi fost deranjat că Georgiana nu l-a salutat la filmări, iar artista a fost nervoasă pentru că Armin Nicoară nu ar fi lăsat-o să petreacă timp cu copiii.

„Ne-am împăcat, a fost totul ok, dar de la filmări pentru reality show-ul meu a fost o discuție între noi doi. Nu ne-am certat, dar ea nu a știut să mai dea un salut după”, recunoştea Armin Nicoară pentru WowBiz.

Armin Nicoară şi Georgiana Lobonț au făcut un pact: Așa am vrut să fie înțelegere

Pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete, cei doi artişti au făcut apoi un pact. Totul s-a întâmplat de comun acord, a dezvăluit Armin Nicoară, astfel încât să nu mai existe neînţelegeri.

„Noi am picat de comun acord, eu cu nașa Georgiana ca atunci când eu vin cu o idee să o postăm pe canalul meu (de YouTube – n.r.). Când ea vine cu o idee, o postăm pe canalul ei.

Așa am vrut să fie înțelegere pentru că eu cu nașa Georgiana tot timpul avem o înțelegere și mereu suntem pe aceeași lungime de undă și sperăm să iasă un proiect mare de tot.

Lumea știe unde suntem noi trei, de fiecare dată iese un mare mare show. Lumea mereu vorbește că unde suntem noi: Armin Nicoară, Georgiana Lobonț și Claudia Puican e mare show și tot timpul numai de bine s-a vorbit de spectacolele noastre.

Vrem ca 2023 să fie anul nostru, să fie un an spectaculos pentru toți trei și să fim cu forțe maxime.

Ne bucurăm că avem un număr mare de oameni care sunt alături de noi”, a mai declarat îndrăgitul saxofonist.

About the author