Apropiaţii Anei, femeia ucisă de câini la Lacul Morii, o plâng pe alergătoare: „De ce te-ai dus din nou acolo”?

Sâmbătă dimineață, Ana Oros a fost atacată de o haită de 7-8 câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tot acolo, ea a fost atacată și în urmă cu mai puțin de un an.

În aprilie anul trecut, a fost mușcată în timp ce alerga în timp ce făcea jogging lângă digul Lacul Morii. Atunci, a fost salvată de doi biciclişti care treceau în acel moment prin zonă. A ajuns la spital cu multiple răni la cap și la membre.

Motivul pentru care Ana s-a întors la Lacul Morii

David Iancu, unul dintre prietenii Anei, a mărtutrisit motivul pentru care femeia s-a întors în locul în care mai fusese muşcată de câini.

„Oare cand am intalnit-o prima oara pe Ana Oros Daraban? Incerc sa imi amintesc si pur si simplu nu imi mai pot aduce aminte, poate pentru ca o stiu de 7 ani, poate pentru ca era o prezenta constanta la toate concursurile si alergarile de grup din Bucuresti

Orice as scrie eu acum aici este degeaba, oricum, realitatea este ca Ana din pacate nu mai este printre noi si pur si simplu stau si ma intreb…

Cum de s-a putut intampla asa ceva? Si imi da cu virgula. Mintea mea nu poate sa inteleaga, oricat o intorc pe toate fetele. De ce te-ai dus din nou acolo?

Ştiu ca ne-am intalnit pe lacul morii chiar de curand si am intrebat-o de ce merge, de ce nu evita zona aceea, mi-a spus ca nu trebuie sa ramai cu frici..

Am alergat impreuna de atatea ori, am fost si colegi de echipa la Stafeta Muntilor, am baut, am ras… Ultima oara m-ai felicitat fata in fata ca am terminat doctoratul, a fost chiar luna trecuta… Sper din tot sufletul ca ai ajuns intr-un loc mai bun.

Fiti buni cu cei din jurul vostru, nu se stie cat timp ii avem, partea trista in lumea asta este ca venim pe rand dar plecam pe sarite…”, a postat bărbatul.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6407766775902060&set=a.637904729554989

Aşadar, Ana revenise acolo ca să-şi învingă frica.

Filmul atacului haitei de câini

Un martor le-a descris poliţiştilor acele momente de coşmar de sâmbătă. Bărbatul ieşise şi el să se antreneze de dimineaţă, şi a văzut-o pe femeie cum alerga pe dig şi chiar a trecut pe lângă el.

La întoarcere spre casă a zărit cum ea scurtează drumul peste câmp, şi este înconjurată de maidanezi. Omul a alergat într-un suflet să o ajute, însă nu a mai apucat.

Câinii au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii nu au reuşit, la prima vedere, să numere leziunile. Cele mai grave păreau să fie rănile de la picioare, cu sângerări masive.

About the author