Anunț de ultimă oră despre Dana Roba. Sora artistei a luat decizia: ”Nu știm ce va fi…”

Informație de ultimă oră despre starea de sănătate a make-up artistei Dana Roba. Sora ei, Lidia, a luat o decizie de ultimă oră.

Dana Roba trăiește una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. În urmă cu doar câteva zile, make-up artista a fost lovită cu bestialitate de către soțul ei. Aceasta a suferit două operații pe creier, iar starea ei de sănătate încă generează semne de întrebare.

Ce decizie a luat Lidia, sora make-up artistei Dana Roba

Sora Danei Roba, Lidia, i-a ținut la curent pe fanii make-up artistei, dar și pe clienții săi, cu privire la starea de sănătate a acesteia. Se pare că Dana Roba a început să vorbească, însă starea ei de sănătate este în continuare una nu prea grozavă.

Mai mult de atât, aceasta va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Iar costurile unei astfel de recuperări pot fi destul de mari. Tocmai din acest motiv, Lidia Roba a luat decizia de a cere ajutor pe internet.

Într-o postare pe contul personal de socializare, aceasta spune că decizia îi aparține în totalitate. De asemenea, ea a mai adăugat că sora ei nu știe nimic și sigur nu și-ar fi dorit așa ceva.

Întreaga familie are nevoie de ajutor, având în vedere că per total, costurile recuperării surorii sale sunt destul de mari.

Aceasta a făcut un apel la fanii, ori la clienții make-up artistei interesați să îi ajute în această situație dificilă. Totodată, ea a mai adăugat că încă nu este clar cum vor evolua lucrurile în viața surorii sale.

Mesajul postat de Lidia Roba

„Nu știm ce va fi mai departe și cum vor evolua lucrurile în viața ei. Cu toate că Dana nu ar fi vrut ca eu să postez acest mesaj, soluțiile noastre ca și familie sunt limitate și îndrăznim să apelăm la bunăvoința celor care ați cunoscut-o, celor care poate i-ați călcat pragul în salonul ei de machiaj sau poate a celor care ați rămas șocați de ceea ce i s-a întâmplat.

Ne-ar fi de folos să primim o mână de ajutor, costurile recuperării sunt foarte mari, iar în fața unei asemenea probleme apelăm la bunăvoința celor care au suflet pentru ea”, a scris Lidia Roba pe Instagram.

S-ar părea însă că mesajul postat de sora make-up artistei Dana Roba nu a fost însă prea bine primit de anumite persoane. La scurt timp după ce l-a postat, aceasta s-a simțit nevoită să îl șteargă.

Lidia Roba a dezvăluit că postarea ei a fost interpretată greșit de anumite persoane.

Drept urmare, aceasta a luat decizia de a încheia acest subiect. Rămâne de văzut deci cum se va descurca familia, având în vedere această perioadă dificil.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial