Acesta este locul din America unde se retrage Angela Similea! Vila este în mijlocul pădurii

Angela Similea a stat aproape o jumatate de an in SUA, celebra cantareata fiind gazduita de fiul ei, Sorin Hilgen, specialist in calculatoare, care este stabilit de mai bine de doua decenii peste Ocean.

Sorin, care este casatorit cu o americanca Nicole, i-a adus in SUA si pe copii sai, Grace si Christian, din prima sa casnicie, cu Bianca Toma. Intreaga familie locuieste intr-o casa din Sudbury, o localitate de langa Boston.

Vila fiului Angelei Similea este inconjurata de o padure.

Casa familiei Hilgen, amplasata in mijlocul unei paduri, este numita conac pe site-urile de imobiliare, unde este evaluata la 750.000 de dolari. Catva fotografii realizate in interior dezvaluie ca predomina mobilierul din lemn masiv.

Conform unor surse apropiate cântăreței, Sorin i-ar fi propus mamei sale să-și depună actele pentru a obține rezidența. Însă ea ar fi ezitat, inițial. Apoi a refuzat.

I-a spus că are o vârstă, 72 de ani. Și că nu se mai poate rupe de țara natală și de publicul său, chiar dacă și-a rărit mult aparițiile și nu mai susține recitaluri decât în scurtele perioade când vine în România pentru a rezolva mici probleme administrative.

Angela Similea este foarte atașată de Grace, fiica lui Sorin. Iar aceasta o consideră, la rându-i, cea mai importantă femeie din viața ei. Legătura dintre ele e profundă.

Au cântat în duet împreună, în trecut, iar acum, bunica își ajută nepoata la evenimentele caritabile în care ea se implică.

Sufrageria este uriasa, beneficiaza de semineu, iar punctul forte este curtea imensa, inconjurata de o superba padure.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial