Anghel Damian, actorul din serialul Vlad, se iubește cu Lia Bugnar. Diferența de 22 de ani dintre cei doi nu a stat în calea fericirii lor

Actorul Anghel Damian, cunoscut din serialul Vlad, de la Pro TV, suferă, după ce iubita sa l-a părăsit pentru a lua parte la emisiunea Asia Express, de la televiziunea rivală, Antena 1. Actriţa Lia Bugnar are 50 de ani şi concurează la „Asia Express”, sezonul trei. Face echipă cu o altă actriță celebră: Maria Buză.

Anghel Damian, actorul din serialul Vlad, se iubește cu Lia Bugnar

Iubitul Liei Bugnar, actorul Anghel Damian, în vârstă de 28 de ani, este și scenarist pentru serialul Vlad, așa că s-a cufundat în muncă pentru a uita de faptul că iubita sa cu 22 de ani mai mare este departe de el, la mii și mii de kilometri. Actorul a recunoscut că îi este greu, dar se pierde în muncă.

„Voi merge şi eu în Turcia spre finalul filmărilor la serial. Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar – n.r.), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele.

”Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial”

Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din Vlad este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore.

Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului Vlad. Mă bucur că povestea va fi 100% originală şi putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize anul viitor în al treilea sezon”, a spus actorul care este şi scenarist al serialului.

About the author