Andreea Marin, surpriză inedită pentru fiica ei, Violeta. Cele două își sărbătoresc zilele de naștere

Andreea Marin a dezvăluit ce planuri are pentru ziua ei de naștere, dar și pentru ziua fiicei sale, Violeta, care se apropie cu pași repezi.

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, urmează să își sărbătorească zilele de naștere, iar vedeta i-a pregătit tinerei o surpriză inedită pentru aniversarea sa. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit ce planuri are pentru următoarea perioadă, foarte specială în familia lor.

Andreea Marin pregătește o surpriză inedită pentru fiica ei, Violeta

Astfel, luna decembrie este cu atât mai importantă pentru familia Andreei Marin întrucât ea și fiica ei își sărbătoresc și zilele de naștere.

Dincolo de bucuria Sărbătorilor de iarnă, fosta prezentatoarea TV și Violeta sunt în centrul atenției de aniversarea lor. Este ziua fiicei sale și a lui Ștefan Bănică, iar vedeta i-a pregătit o surpriză de proporții Violetei pentru această ocazie specială.

„Surprizele rămân surprize. E acușica, în câteva zile și de abia aștept. Întotdeauna sărbătorile de iarnă sunt petrecute acasă”, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

De asemenea, după o săptămână de la ziua Violetei, vine aniversarea Andreei Marin. Vedeta împlinește vârsta de 48 de ani, dar nu plănuiește să organizeze o petrecere de zile mari.

Vedeta a dezvăluit că anul acesta preferă comoditatea și papucii de casă în locul ținutelor de seară.

„Petrecere în papuci și în pijamale, chiar asta pun la cale. Îmi doresc comoditate”, a mai declarat vedeta.

Vedeta a vorbit și despre Sărbătorile de iarnă, pe care le va petrece alături de familia ei. Andreea Marin are o tradiție pe care o respectă anual și pune în brad globuri pictate manual. Ba mai mult, unul dintre ele are o semnificație aparte.

„Vom petrece în jurul bradului și în jurul mesei cu bunătăți tradiționale, la noi acasă. În brăduțul meu cel mic întotdeauna așez globuri pictate manual și realizate de prietena mea.

Pe unul dintre globuri, la care țin cel mai mult, este fiica mea. A folosit o tehnică mixtă. E fotografia ei de când era în patru lăbuțe, nu știa încă să meargă și în rest este pictată ca un spiriduș al Moșului. Este superb acel glob și țin foarte mult la el”, a povestit Andreea Marin.

Mai mult, Andreea mărturisește că a început cu această convingere că totul o să meargă pentru ea ca pe roate. A și mărturisit își mai dorrește un copil:

„Bineînțeles că îmi dorescc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără.”

„Eu nu am o apropiere de numerologie, dar știu ca va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.(…)Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii.

„Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară. Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj.”

„Aș renunța la viața mea ca să-i fie bine”

După trei mariaje nereușite, din cel cu Ștefan Bănică junior având singurul copil, momentan, Ana Violeta, 14 ani, vedeta din showbizul românesc a dezvăluit că este împlinită de relația pe care o are cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, dar visele ei nu se opresc aici. Își mai dorește un copil!

About the author