Andreea Marin, pe scenă cu fiica ei și cu fiul lui Ștefan Bănică. Ana Violeta, declarații emoționante: „Mi s-a schimbat viața”

Emoții mari pentru Andreea Marin, miercuri seară, la Gala Atipic Beauty, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Dedicat persoanelor cu dizabilități, evenimentul se organizează anual, de un deceniu, iar la ediția din 2023 pe scenă, alături de Andreea Marin, au fost și Violeta, fiica ei, dar și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică.

10 ani de frumusețe atipică au fost sărbătoriți, miercuri seară, la Palatul Parlamentului, în cadrul unei gale produsă și prezentată de Andreea Marin. Anul acesta, vedeta s-a bucurat și de sprijinul fiicei sale, care s-a oferit să fie voluntar în proiect.

”Mă bucur să fiu aici, că pot fi parte din acest proiect. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru, mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenți. E o pasiunea de a mea și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă.

Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. După am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo.

În momentul în care mi s-a deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică”, a declarat Violeta, fiica Andreei Marin, la Gala Atipic Beauty,

Adolescenta se pregătește să meargă la studii în străinătate și doi ani o mai despart de momentul în care își va lua zborul.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, își dorește să studieze dreptul sau actoria. La eveniment, tânăra a vorbit și despre relația cu celebra ei mamă.

Violeta, despre relația cu mama ei, Andreea Marin: „Este o persoană foarte rațională, este foarte logică” ”În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare. Dar e momentul, trebuie să-mi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez. (…)

Mama este o persoană foarte rațională, este foarte logică. Îmi permite să fac lucruri cu o anumită limită și mi se pare normal.

Apreciez faptul că avem o relație atât de apropiată și că vorbim despre toate lucrurile care ar putea să mă deranjeze. Mi se pare că e o mamă foarte bună. Întotdeauna îi spun orice.

Normal că e prietena mea, suntem una și aceeași”, a declarat Violeta Bănică, pentru Antena Stars.

Cu greu, în timpul evenimentului, Andreea Marin și-a putut stăpâni lacrimile de emoție, după ce fiica ei a pășit pe scenă.

O legătură specială are și cu Radu Ștefan Bănică, fiul pe care Ștefan Bănică îl are din relația cu Camelia Constantinescu și care, de asemenea, i-a fost alături la Gala Atipic Beauty.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial