Andreea Marin nu mai e „Zână”! S-a îngrăşat şi nu mai arată aşa cum o ştiai. A încercat să ascundă kilogramele, dar guşa a dat-o de gol! [FOTO]

Andreea Marin a ajuns de nerecunoscut. Cum arată în prezent „Zâna”?

Andreea Marin s-a schimbat destul de mult în ultimul timp. Vedeta a pus câteva kilograme în plus, iar formele de altă dată au dispărut. Se pare că pandemia și statul acasă au afectat-o și a făcut chiar și gușă.

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost supusă provocării întrebărilor picante. Vedeta și-a făcut apariția într-un costum sobru, în linii masculine, care i-a ascuns formele devenite prea pline în ultima vreme.

Dacă trucul vestimentar a funcționat și nu a lăsat la vedere kilogramele în plus, detaliu ce a dat-o de gol a fost gușa evidentă. Până la cei 46 de ani de ani, Andrea Marin a reușit să se mențină în formă, însă se pare că pandemia i-a venit de hac și a transformat-o. Lunile petrecute în carantină și ritmul sedentar de viață pe care pandemia l-a indus au schimbat-o pe Andreea Marin.

Andreea Marin a fost supusă provocării întrebărilor picante. Cătălin Măruță a pus-o în încurcătură pe vedetă cu o întrebare legată de „rivalele” sale Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva.

Eşti pe o barcă, în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi trebuie să renunţi la un membru din echipajul format din Mihaela Rădulescu şi Lavinia Pârva. Pe cine alegi să arunci? Te gândeşti că dacă sunt şi rechini?”, a fost întrebarea pusă de Cătălin Măruță.

Răspunsul Andreei Marin nu a întârziat să apară și cea sacrificată a fost Mihaela Rădulescu.

În taină, mă gândesc! Nu e deloc de rău, că ştie să înoate! Răspunsul meu e fără ezitare. Mihaela Rădulescu”, a spus Andreea Marin.

În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, vedeta a vorbit despre planurile pe care le are Violeta. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică se gândește să studieze Dreptul într-o altă țară.

Se gândește deja către facultate. Deși mai sunt doi ani, dar știi cum zboară? Dacă au zburat cei 15 și e înaltă cât mine. Își dorește foarte mult să studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste Ocean, așa visează.

Eu o susțin. Ca mamă o susțin. Mi s-ar părea chiar frumos să reușească. Acum încerc să-i și spun că în doi ani se pot schimba lucrurile și că mai poți să-ți schimbi părerea și te poate acapara un alt vis, o altă pasiune.

Ea e foarte hotărâtă, dar eu știu cum e. Am pornit pe drumul informaticii. Trebuia să devin informatician. Am început facultatea și am și terminat-o și până la urmă am ajuns să fiu un comunicator.

În continuare, Andreea Marin a mărturisit că îi este alături fiicei sale și îi acordă tot sprijinul ei. Cu toate astea, a recunoscut faptul că o afectează această decizie.

Nu e ușor să știu asta. Și sincer, am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta. Nu e deloc simplu să știi că pleacă de acasă copilul tău. Și dacă pleacă de aici până la Roman, de unde sunt eu, dar să știi că îți e mai greu de ajuns și nu îți e la îndemână să-l îmbrățișezi”, a declarat Andreea Marin în emisiunea „Vorbește Lumea.”

About the author