Andreea Marin, despre decizia fiicei sale de a studia în străinătate: „Nu e ușor să știu asta”

Andreea Marin a vorbit despre decizia pe care a luat-o fiica ei, Violeta, cu privire la viitorul ei din punct de vedere profesional.

Andreea Marin vorbește de fiecare dată cu mândrie și emoție despre fiica ei. Vedeta are o relație specială și deschisă cu Violeta, în vârstă de 15 ani, care deja se preocupă de viitorul ei profesional.

În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, vedeta a vorbit despre planurile pe care le are Violeta. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică se gândește să studieze Dreptul într-o altă țară.

„Se gândește deja către facultate. Deși mai sunt doi ani, dar știi cum zboară? Dacă au zburat cei 15 și e înaltă cât mine. Își dorește foarte mult să studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste Ocean, așa visează.

Eu o susțin. Ca mamă o susțin. Mi s-ar părea chiar frumos să reușească. Acum încerc să-i și spun că în doi ani se pot schimba lucrurile și că mai poți să-ți schimbi părerea și te poate acapara un alt vis, o altă pasiune.

Ea e foarte hotărâtă, dar eu știu cum e. Am pornit pe drumul informaticii. Trebuia să devin informatician. Am început facultatea și am și terminat-o și până la urmă am ajuns să fiu un comunicator.”

În continuare, Andreea Marin a mărturisit că îi este alături fiicei sale și îi acordă tot sprijinul ei. Cu toate astea, a recunoscut faptul că o afectează această decizie.

„Nu e ușor să știu asta. Și sincer, am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta. Nu e deloc simplu să știi că pleacă de acasă copilul tău.

Și dacă pleacă de aici până la Roman, de unde sunt eu, dar să știi că îți e mai greu de ajuns și nu îți e la îndemână să-l îmbrățișezi”, a declarat Andreea Marin în emisiunea „Vorbește Lumea.”

În ziua în care Violeta a împlinit 15 ani, Andreea Marin i-a transmis un mesaj plin de emoție. Mesajul vedetei a fost însoțit și de o fotografie în care apare alături de fiica ei.

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu.

La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a transmis Andreea Marin pe Instagram.

About the author