Andreea Marin, APEL DISPERAT. “Metastaze în zona ficatului, opt şedinţe de chimioterapie!”

Andreea Marin a fost impresionată de drama unei mame, diagnosticată cu o boală teribilă, şi a lansat un apel disperat pe Facebook. “Zâna” a făcut publică drama femeii care are un băiat de 15 ani și i-a îndemnat pe apropiați și fani să facă donații.

Fiecare oră e importantă pentru salvarea de la moarte a bolnavei, care, din nefericire, a aflat la cele mai recente analize că are metastaze în zona ficatului și că este nevoie de două intervenții chirurgicale pentru ca acestea să fie îndepărtate.

Violeta Stanciu are 46 de ani, iar în urmă cu două luni ea a fost diagnosticată cu cancer mamar. Femeia a aflat la cele mai recente analize că are metastaze în zona ficatului și că este nevoie de două intervenții chirurgicale pentru ca acestea să fie îndepărtate.

“Sunt pregătită să lupt şi îmi doresc foarte mult să mă vindec. Medicii mi-au spus că este o formă agresivă şi tocmai de aceea toate tratamentele trebuie făcute rapid”, a spis Violerta Stanciu.

Cei care vor să contribuie pot face donații în cele două conturi, deschise la BRD, pe numele Stanciu Violeta: RO78BRDE140SV77024991400 – în lei, RO77BRDE140SV77025011400 – în euro.

Andreea Marin a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a oferit mai multe informații despre drama Violetei Stanciu:

“O mamă are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul! Violeta Stanciu (46 de ani) a fost diagnosticată acum două luni cu această boală, iar de atunci viaţa ei a devenit o înlănţuire de drumuri între spitale.

În luna martie a acestui an, prezența unui nodul dureros a determinat-o să meargă la medic. Peste câteva săptămâni avea să primească şi diagnosticul – cancer mamar în stadiul trei. Medicii i-au spus că boala este agresivă, se poate agrava rapid (mai ales că deja există leziuni și la nivelul ficatului) şi i-au recomandat să meargă la un centru oncologic privat din Bucureşti, pentru a începe imediat tratamentul. A continuat investigaţiile, iar la sfârşitul lunii mai a început chimioterapia.

Violeta şi-a spus că vrea şi că trebuie să lupte încă de la prima confruntare cu diagnosticul. Însă neajunsurile au copleşit-o după primele două şedinţe de tratament pentru distrugerea celulelor canceroase. La fiecare internare, plăteşte 850 de lei, la care se adaugă costurile de deplasare. Prea mult pentru venitul ei de doar 1.500 de lei lunar, adică indemnizația de concediu medical. Locuieşte alături de fiul în vârstă de 15 ani şi de bunica ei în comuna Adamclisi, la 60 de kilometri de Constanţa, ceea ce face ca situaţia să fie şi mai complicată, pentru că fiecare deplasare la Bucureşti aduce noi şi noi costuri.

Medicii i-au prescris opt şedinţe de chimioterapie, programate la interval de două săptămâni. Zilele acestea se află în spital, la Bucureşti, pentru a treia oară, pentru administrarea tratamentului pentru distrugerea celulelor canceroase. După această etapă, urmează ca medicii să intervină chirurgical. Investigațiile au indicat alte două leziuni (metastaze) în zona ficatului, aşa cum rezultă din documentele medicale, ceea ce înseamnă că va fi nevoie de două intervenții chirurgicale.

Deocamdată, Violeta nu știe care vor fi costurile acestora, dar are nevoie urgentă de bani pentru a continua ședințele de chimioterapie. A învăţat să tolereze starea de rău pe care i-o dă tratamentul, din dorinţa de a învinge boala, chiar dacă are zile când e cu psihicul la pământ. N-ar fi îndrăznit niciodată să ceară ajutorul semenilor dacă oamenii din jurul ei n-ar fi încurajat-o să o facă.

E nevoie de curaj pentru lupta asta, iar ea îl găsește de fiecare dată când îşi priveşte copilul în ochi. Zilele trecute, fiul ei a susținut testarea naţională. Urmează înscrierea la liceu, iar mama lui îşi doreşte, poate mai mult ca niciodată, să-i fie alături și să învingă boala”,

“Vă mulţumim pentru ajutorul acordat pentru a ajuta o mamă să învingă cancerul!”, a încheiat Andreea Marin.

About the author