Andreea Marin a urcat pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Copiii sunt superbi, îmbrăcați în haine festive: ”Îi iubesc nespus și sunt…”

Anreea Marin, pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Vedeta abia și-a stăpânit lacrimile, când i-a văzut alături pe cei doi. Amfitrioana serii spune că Violeta și Radu Ștefan seamănă ca două picături de apă și susține că este mândră de ei. Într-un interviu pentru viva.ro, fosta zână a surprizelor vorbește despre ei și despre gala Atipic Beaty, care s-a desfășurat marți, la Palatul Parlamentului.

Andreea Marin, pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Vedeta abia și-a stăpânit lacrimile atunci când i-a văzut pe cei doi. Fosta ‘zână a surprizelor’susține că aceștia seamănă ca două picături de apă.

Andreea Marin a urcat pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Copiii sunt superbi, îmbrăcați în haine festive: ‘Îi iubesc nespus și sunt…’

Andreea Marin, pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Vedeta a fost foarte emoționată

Andreea Marin, pe scenă cu fiica ei, Violeta și fiul lui Ștefan Bănică. Vedeta abia și-a abținut lacrimile atunci când i-a văzut pe cei doi unul lângă celălalt. Eli Lăslean e creatoarea de modă care a realizat ținuta vedetei, dar și pe cea a fiicei acesteia, Violeta. Producătorul acestei gale, Atipic Beauty, ce a împlinit 10 ani, este nimeni alta decât Andreea Marin. Magda Coman este inițiatoarea Mișcării, iar Alin Gălățescu art director defilare.

‘Aseară, la Gala aniversară Atipic Beauty -10 ani, de la Parlament, am avut o mare bucurie profesională ca producător, dar și pe cea din suflet ca mamă. Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile.

Ei sunt ca două picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor, de faptul că sunt doi tineri educați. Sunt cu bun simț, cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru această gală. Îi multumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoși!’, a declarat Andreea Marin pentru viva.ro.

Andreea Marin: ‘Cu toții au pus umărul pro bono…’

Andreea Marin spune că a avut 400 de ajutoare pentru gala ei, Atipic Beauty, care a fost un spectacol impresionant. La eveniment au participat peste 1000 de oameni.

‘Gala a strălucit datorită celor 400 de furnicuțe, oamenii noștri implicați în organizarea acestui spectacol impresionant și de o înaltă calitate tehnică, dar și datorită celor peste 1000 de oameni ce ne-au onorat cu prezența.

Magda Coman, inițiatoarea Mișcării, Alin Gălățescu, art directorul defilării de modă, modelele în scaune rulante, vedetele ce au defilat pe scenă, artiștii, designerii, voluntarii și partenerii noștri.

Cu toții au pus umărul pro bono la această minunată realizare. Avem un vis și un motto: frumusețea e în noi și în faptele noastre, nu în aparențe. Privește omul prin prisma a ceea ce lasă în urma sa, nu te uita doar la scaunul pe care stă’, a mai declarat Andreea Marin, pentru viva.ro.

Andreea Marin a spus ce înseamnă, pentru ea, fericirea

Andreea Marin rămâne o adevărată emblemă pentru cultura mass-media din România. „Zâna surprizelor’, așa cum a fost denumită vedeta de către fanii show-ului „Surprize, surprize’, e considerată una dintre cele mai bune prezentatoare din zona divertismentului. În prezent, Andreea Marin, 48 de ani, se ocupă de creșterea fiicei sale, Violeta, și are un iubit cu care se înțelege de minune, Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin a vorbit despre cum se înțelege cu Brâncoveanu și cum o ajută să își mențină echilibrul în viață.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, e în punctul de echilibru pe care mi-l doream (n.r. – viața). Și pentru mine, fericirea înseamnă echilibru la această vârstă. Atât de mult alergăm după fericire, crezând că trebuie să fie un vârf de munte sau, nu știu, ceva, o atingere a cerului cu mâna, ori nu e așa. Fericirea e atunci când te simți bine pe toate palierele vieții și când te simți sănătos, și te simți în echilibru, și-n armonie cu cei din jurul tău.„, a adăugat Andreea Marin.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial