Emoții uriașe pentru Simona Gherghe. Vedeta și-a botezat astăzi băiețelul

Emoții uriașe, astăzi, peentru Simona Gherghe.

Frumoasa prezentatoare și-a botezat băiețelul, pe Vlad Ioan, iar bucuria și împlinirea sunt fără cuvinte pentru vedeta Antenei și pentru soțul ei.

Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară la începutul lunii mai a anului trecut, atunci când l-a născut pe Vlad Ioan.

Micuțul a venit cu mare bucurie în viața familiei sale, care l-a așteptat cu brațele deschise.

În plus, pentru a se dedica cât mai mult familiei, Simona Gherghe a decis să ia o pauză de la muncă și să petreacă cât mai mult timp cu copiii săi.

Vlad Ioan a devenit creștin

Astăzi, Simona Gherghe și soțul ei au trăit unele dintre cele mai mari emoții din viața lor, pentru că micuțul

Vlad Ioan a devenit creștin. Băiețelul a primit Taina Sfântului Botez, iar părinții săi sunt cum nu se poate mai mândri și mai fericiți.

Și pentru că o bucurie nu se trăiește niciodată singură, Simona Gherghe i-a invitat pe toți bunii săi prieteni alături de ea la petrecerea dată în cinstea micuțului botezat.

Daniel Buzdugan, Ionela Năstase și mulți mulți alții le-au fost alături lui Răzvan și Simonei Gherghe.

În plus, invitata specială a serii a fost nimeni alta decât Mirela Vaida, buna sa prietenă și colegă, care a încântat invitații cu vocea sa superbă.

”Simona Gherghe, fosta mea colegă de la Radio Nord Est (Iași), și-a boteazat azi băiețelul,

Acum petrecem”, a scris Daniel Buzdugan pe Instagram, alături de o fotografie cu fericiții părinți.

De altfel, nu putem să nu observăm că Simona Gherghe a ales o rochie extrem de frumoasă și elegantă pentru ziua cea mare, iar, bineînțeles, soțul ei nu s-a lăsat nici el mai prejos.

About the author