Andreea Bălan, declarații surprinzătoare despre viața ei amoroasă: „Statusul meu sentimental e extraordinar”

Andreea Bălan a vorbit deschis de-a lungul timpului despre viața personală și a împărtășit cu publicul detalii în ceea ce privește familia sa. După un divorț foarte mediatizat, artista a devenit mai rezervată în privința dezvăluirilor despre viața amoroasă, susținând că a învățat foarte multe din fosta sa căsnicie.

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a reușit să depășească perioada dificilă din viața ei și să le crească singură pe cele două fiice ale lor, Ella și Clara. Cântăreața a declarat în repetate rânduri că este cu inima deschisă și speră ca la un moment dat să apară cineva potrivit.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Bălan a fost întrebată despre viața ei amoroasă, iar răspunsul dat de artistă poate fi interpretabil.

„Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extraordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea”, a declarat Andreea Bălan pentru revista VIVA!.

Cu toate acestea, artista a ținut să precizeze că vrea să țină aspectele personale ale vieții ei departe de ochii lumii și ai presei.

„Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea”, a mai spus ea.

Concluzia la care a ajuns Andreea Bălan după divorț

Când vine vorba de dragoste, experiențele anterioare i-au oferit foarte multe lecții, iar concluzia la care a ajuns vedeta este că bărbații din ziua de azi nu-și mai pot asuma responsabilitatea așa cum o se obișnuia odinioară.

Cu toate acestea, cântăreața vede partea plină a paharului și a extras din experiențele sale cele mai frumoase lucruri.

„Trăim într-o epocă, într-o perioadă, în care despărțirile sunt așa, na…oamenii nu se mai comit pe toată viața. Bărbații nu mai sunt atât de pe long term ca pe vremuri și nu mai sunt atât de asumați.

Nu sunt nici prima și nici ultima și sunt foarte multe femei care își cresc copiii singure și își refac viața fără nicio problemă, adică deja e OK.

Trebuie să privești situația prin care ai trecut și din alt punct de vedere, să vezi partea plină a paharului, să vezi că ai doi copii minunați sau un copil sau trei sau câți ai, să privești că sunt un dar de la Dumnezeu și că indiferent dacă mai ești sau nu cu bărbatul respectiv, acei copiii sunt pe viață și sunt cu tine, te iubesc, îți dau o iubire pură. Indiferent de greutăți, apreciem ce avem”, a declarat Andreea Bălan într-un interviu anterior

About the author