Andreea Bălan, apariție splendidă la piscină: „Wow…Pe o scară de la 1 la 10, arăți de 20!”

La aproape 39 de ani și după două nașteri, Andreea Bălan se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Artista a făcut furori printre internauți, după ce a postat mai multe fotografii în costum de baie.

Andreea Bălan și-a impresionat fanii cu câteva cadre incendiare, realizate la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Dubai: Palazzo Versace.

Cântăreața s-a fotografiat la piscina hotelului de lux într-un costum de baie minuscul. Andreea și-a etalat talia de viespe, posteriorul bombat și bustul generos.

Imaginile au adunat zeci de mii de inimioare în doar câteva ore, iar fanii au complimentat-o pentru felul în care arată.

„Superbă ca întotdeauna!”, „Fotograful nu a auzit de zoom mode?”, „Ești perfecta și minunată!”, „Wow…Pe o scară de la 1 la 10, arăți de 20. Felicitări!”,

„Ai un corp sexy!”, „Omg, iar ai încins atmosfera! Au inima… Ești femeia fatală!”, „Corp de zeiță!”, „O să fii dată în judecată pentru atacurile de cord provocate de postările tale”, sunt câteva dintre comenatariile postate de urmăritorii Andreei.

Artista are o comunitate impresionantă de fani pe contul de Instagram, fiind urmărită de peste 1,6 milioane de fani.

Andreea Bălan și-a renovat casa!

Andreea Bălan a făcut noi îmbunătățiri locuinței sale. Aceasta a apelat la ajutorul unui designer interior pentru ca întregul cămin să arate exact așa cum și-a imaginat. Diva a recunoscut că încă nu a terminat cu renovările și că urmează să se ocupe de camera celor mici.

„A durat 6 luni (n.red. renovarea) și mă bucur că am reușit să sparg zidul din mijloc. Era un duplex, iar acum am unit cele două case. Am reușit să renovez parterul, iar acum lucrăm deja la camera fetelor. Îmi place foarte mult ce a ieșit. N-aș fi reușit singură, am apelat la ideile și la ajutorul unui designer interior’, a povestit Andreea despre casa ei.

Aceasta a recunoscut că de-a lungul timpului s-a confruntat cu situații extrem de dificile, care au maturizat-o și care au făcut-o extrem de puternică.

Diva susține că nu regretă nimic din trecutul ei datorită faptului că fiecare lucru a motivat-o să devină din ce în ce mai bună.

„Am învățat să relativizez și să nu mai pun la suflet lucrurile care sunt neimportante. Sunt foarte mândră și nu regret nimic din tot ceea ce s-a întâmplat, pentru că astăzi sunt un om mai înțelept și mai bun’, a declarat Andreea pentru „Xtra Night Show’. În ceea ce privește eșecurile prin care a trecut, Andreea recunoaște că acestea sunt cele care au făcut-o să devină cea mai bună versiune a sa. Vedeta consideră că fără experiențe nefericite, oamenii ajung aroganți și plini de sine.

„Cred că nu învățăm să fim mai buni decât din eșecuri. Dacă totul e roz în viața ta, n-ai cum să înveți. Devii arogant și infatuat, plin de tine.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial