Andreea Antonescu a născut. Primele declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară. Artista, în vârstă de 39 de ani, a adus pe lume o fetiță, astăzi, 19 decembrie.

Bebelușa este primul copil al Andreei cu iubitul ei, jurnalistul Victor Vrînceanu.

Cântăreața Andreea Antonescu a născut pentru a doua oră. Cântăreața a adus pe lume o fetiță, perfect sănătoasă, și a făcut marele anunț pe contul ei de Instagram.

Andreea Antonescu a născut o fetiță: „Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea.

Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris cântăreața, pe rețeaua de socializare, la scurt timp după ce a născut.

Andreea și Victor Vrînceanu formează un cuplu de aproximativ un an, însă și-au făcut publică relația în momentul în care artista a anunțat că este din nou însărcinată.

Artista a divorțat înainte să aducă pe lume al doilea copil

Andreea Antonescu mai are un copil cu fostul ei soț, Traian Spark, de care a divorțat, anul acesta, după ce au decis să se separe în urmă cu câțiva ani.

În urma divorțului, cântăreața a rămas cu o casă în Statele Unite ale Americii, iar Sienna, fiica lor în vârstă de 11 ani, a rămas în America, alături de bunică.

„Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri. Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt”, a spus cântăreața pentru click.ro.

Sienna locuiește în prezent în SUA, împreună cu mama Andreei Antonescu. Fetița a ales să își continue studiile acolo.

„Sienna a ales să facă școala în State și era normal să petrec timp cu ea, mai ales că lipsisem pe toată perioada America Express! Am profitat amândouă la maximum de fiecare secundă, am clădit amintiri frumoase!”, a explicat artista pentru sursa citată anterior.

About the author