Andra și Andrei Bănuță, pe primul loc în trending cu piesa „Nu m-am gândit la despărțire”

Andra Măruță a lansat piesa „Nu m-am gândit la despărțire”, în colaborare cu Andrei Bănuță. Remake-ul făcut după celebra melodie interpretată de către Dan Spătaru se află astăzi pe primul loc în topul preferințelor pe YouTube-ul românesc.

O variantă actuală și fresh a cunoscutei piese lansate de către artistul Dan Spătaru în urmă cu 40 de ani a fost realizată de îndrăgita cântăreață Andra Măruță, în colaborare cu Andrei Bănuță.

Piesa „Nu m-am gândit la despărțire” a fost lansată acum 3 zile, iar până la această oră a strâns nu mai puțin de 1,4 milioane de vizualizări.

Celebra cântăreață a anunțat lansarea piesei pe conturile sale de socializare, acolo unde a și menționat că este un cadou pentru fanii ei, dar și un omagiu adus lui Dan Spătaru, care a încetat din viață pe 8 septembrie 2004.

„Este un cadou pentru voi și un omagiu adus lui Dan Spătaru, un artist care a influențat enorm muzica ușoară și care a rămas în amintirea noastră datorită multor piese pe care le iubim și astăzi!

Sper să vă placă și interpretarea noastră! Am colaborat cu Andrei Bănuță și ne-am distrat la filmările unui clip cu aer de anii ’80!”, a spus Andra pe Facebook.

În clipul piesei „Nu m-am gândit la despărțire” apare și Cătălin Măruță.

În emisunea lui Cătălin Măruță, îndrăgita artistă a declarat:

„Suntem bucuroși că vă place acest cântec. Întotdeauna este emoție, mai ales că este o piesă atât de iubită și atât de cântată.

Pentru mine asta este cea mai mare satisfacție, pentru că am readus un refren foarte ascultat în atenția oamenilor și chiar a tinerilor care probabil nu știau acest cântec.

Îmi era teamă să nu fie bine primit pentru că intenția nostră a fost extraordinară”, a declarat Andra Măruță.

Piesa a ajuns și la soția lui Dan Spătaru, Sidonia, care a ascultat-o cu drag, felicitându-i pe cei doi artiști, Andra și Andrei Bănuță.

„Super! Felicitări! O să fie în topul topurilor”, a fost mesajul primit de Cătălin Măruță de la soția lui Dan Spătaru.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial