Andra, reacție vehementă după ce Rareș Prisacariu: „Mi se pare incredibil că…

Rareș Prisacariu a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, difuzată vineri de PRO TV, și va primi marele premiu de 120.000 euro.

Olya și Valera au ocupat locul 2.

Locul 3 a fost ocupat de Oleg Spînu.

Andra a transmis un mesaj clar și răspicat după ce copilașul de doar 7 ani a câștigat un concurs atât de mare. Vedeta a transmis un mesaj și celorlalți concurenți plasați pe locurile 2 și 3.

Rares, mi se pare incredibil că la o vârstă atât de fragedă reușești să cucerești scena și juriul, dar și publicul din sală și din fața televizoarelor. Si, DA, ai reușit să îi cucerești câștigând marele trofeu! Mă emoționează faptul că ai doar 7 ani, că ai toate posibilitățile în fața ta.

Am spus de când te-am vazut, viitorul sună bine și sunt convinsă că tu poți ajunge acolo unde ți-ai propus. Îți doresc mult succes pentru ca visul tău să devină realitate! ❤️

Olya și Valera

Dacă nu ați fi fost dansatori, ați fi putut fi pictori! Transmiteți multă emoție, dar parcă și culoare prin ceea ce puneți în scenă. Aveți arta în sânge, frumosul face parte din voi.

Sunt convinsă că binele și iubirea înving, cred că voi faceți lumea mai bună cu fiecare dans pe care îl oferiți. Cred că ne este imposibil să înțelegem suferința pe care o puratați în suflet. Reușiți să străluciți! Vă aplaud. Vă iubesc. ❤️

OLEG la doar 15 ani ești foarte matur. Alții nu știu nici la 25 de ani ce vor să facă în viață, dar tu ți-ai găsit chemarea și mi se pare că nimeni nu va putea să te facă să te abați de la drumul tău, ești ca un tren de mare viteză, pe șine, cu o direcție clară.

Eu fac pariu cu voi prietenii mei de pe facebook ca tu vei ajunge un artist mare, așa cum îți dorești. Nu pot eu să citesc viitorul dar cred ca pot să citesc oamenii de pe această scenă. Ma bucur ca vom canta in turneul Traditional 2! ❤️

Rares este un adevarat prodig, la doar 7 ani, avand o memorie remarcabila pe care multi ar invidia-o. El recita monologuri, poezii sau discursuri, insa ceea ce l-a diferentiat in acest sezon al emisiunii a fost capacitatea sa de a oferi telespectatorilor adevarate lectii de viata, readucand in atentie lucruri uitate de mult timp.

In finala de vineri, el a prezentat „un moment ce a fost inspirat de divinitate si de Octavian Paler”.
El si-a exprimat recunostinta fata de cei care l-au votat, afirmand ca fara sustinerea lor nu ar fi reusit sa ajunga in etapa finala, conform informatiilor oferite de PlayTech.

„In seara asta este mai multa emotie decat in celelalte etape. Si mai mare presiune. Simt ca este mai grea decat toate celelalte etape. Momentul meu este inspirat de Dumnezeu si de Octavian Paler. As vrea sa va spun un citat din limba latina: Nihil Sine Deo – Nimic fara Dumnezeu.

Adica, daca nu ar exista Dumnezeu, nu ar exista nimic. Daca Dumnezeu e viata mea, cum sa nu-L iubesc? Stiu ca unii il ignora, dar sunt foarte fericit ca sunt mai multi care il iubesc”, a spus copilul, inainte de a-si prezenta momentul artistic.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial