Andra, o elevă eminentă de clasa a XII-a, a făcut infarct şi a murit subit: „Te vom purta veșnic în inimi”

Andra Hrubi era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic “Regina Maria” din Deva și se număra printre elitele instituției.

Andra Hrubi era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva și se număra printre elitele instituției de învățământ. Tânăra era pasionată de literatură și avea o colecție impresionantă de cărți.

În timpul liber, adolescenta încerca, prin intermediul clipurilor video pe care le publica pe TikTok, să îi motiveze pe tinerii din generația ei să citească mai mult.

Andra era pasionată de literatură, avea o colecție impresionantă de cărți, iar în timpul liber încerca, prin filmulețele pe care le publica pe TikTok, să-i motiveze pe tinerii de vârsta ei să citească mai mult.

Într-o zi, fata s-a simțit brusc rău și a fost transportată la spital, însă medicii au fost nevoiți, în final, să dea vestea decesului.

Apropiații tinerei susțin că aceasta a murit fulgerător, în urma unui infarct, efortul medicilor de a o salva fiind zadarnic.

Acum, colegii și profesorii Andrei sunt sfâșiați de durere, fiindu-le greu să accepte că, de acum, vor păstra zâmbetul ei doar în amintire.

„Cu multă durere în suflet dorim să-i adresăm un ultim omagiu, colegei noastre, Andra Hrubi. Niciunul dintre noi nu și-a imaginat că ne vom lua rămas bun pe vecie, n-am crezut că timpul trece pe nesimțite și că viața unui om este asemenea unei clipe, până când sufletul tău a ales să ne părăsească.

Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut, ai reușit să arăți lumii ce e puritatea, ce înseamnă inocența, simplitatea și eleganța. Te vom purta veșnic în inimile noastre. Rămas bun și drum lin spre Ceruri, dragă Andra!”, a fost scris pe pagina de Facebook a Colegiului „Regina Maria” din Deva.

Andra avea planuri mari de viitor, dar și visuri frumoase, pentru care lupta zi de zi.

„Moartea Andrei mi-a îndurerat profund sufletul și inima. Am iubit această fetiță de când am cunoscut-o. Avea visuri frumoase pe care, sunt convinsă, că inteligența, ambiția, și tenacitatea ei le împlinea.

Era lumina, rațiunea și toată iubirea lumii pentru mama și tatăl ei. Lumea este astăzi mai săracă fără Andra Hrubi.

Îmi vor lipsi conversațiile cu ea, îmi vor lipsi zâmbetul și sinceritatea ei, delicatețea și dârzenia ei. Era minunată, frumoasă, caldă și hotărâtă în tot ce făcea”, a transmis un apropiat, potrivit adevarul.ro.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial