Andra Măruță, cu ochii în lacrimi la spital. Ce s-a întâmplat

Andra este alături de soțul ei, Cătălin Măruță, într-un punct critic din viața acestuia. Prezentatorul de la Pro TV va suferi o operație delicată astăzi.

Împreună, la bine și la greu. Chiar dacă Andra nu poate intra in sala de operații, nu face anestezia, nici nu ține bisturiul, totuși participă și ea la operația mea. Cu sprijin moral. Nu a putut să stea acasă. Nu m-a lăsat să plec singur spre spital. Așa este ea și, chiar dacă i-am spus să mă aștepte liniștită acasă, recunosc că sunt fericit că a vrut să vină. De fapt, nici eu nu aș fi putut să o aștept acasă… 🙏🥰 Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de susținere! 🤗

Cătălin Măruță va suferi o intervenție chirurgicală. Operația nu mai suportă amânare, așa că joi urcă pe masa de operație. „Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a declarat Cătălin Măruță în emisiune.

https://fb.watch/h-AFkv5SO3/

Începând de joi, 12 ianuarie, Cătălin Măruță nu va fi prezent în emisiunea lui, „La Măruță”, de la PRO TV. Chiar ieri, în direct, prezentatorul a dezvăluit cu ce probleme se confruntă, care sunt motivele pentru care va lipsi o perioadă de pe post.

Cătălin Măruță a dezvăluit că urmează să facă o operație de ligamente încrucișate, de care se teme, și care îl obligă, pentru o perioadă, să ia o scurtă pauză de la emisiune.

Măruță s-a accidentat în vara trecută, în vacanța la mare și de atunci se confruntă cu o ruptură de ligamente la genunchi care i-a dat mari bătăi de cap în ultimele luni. Din cauza durerilor cu care se confrunta, acesta a apelat la ajutorul mai multor medici ortopezi din țară și i s-a recomandat să se opereze la picor, mai exact la genunchi.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție’, a spus Cătălin Măruță în emisiunea de marți, de la Pro TV.

Cum s-a accidentat Cătălin Măruță

Aflat într-o vacanță la mare, cu familia, Cătălin Măruță a fost victima unui incident care i-a provocat o ruptură de ligamente. Vedeta a consultat mai mulți medici cu privire la afecțiunea sa. Toate cadrele medicale i-au recomandat să se opereze. Cătălin Măruță se vede, astfel, nevoit să ajungă pe mâna medicilor.

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce va fi foarte distractiv’, a spus Cătălin Măruță, recent.

Măruță spunea atunci că spune că are încredere în medicii din România. Prin urmare, intervenția chirurgicală va avea loc în țară.

About the author