Andra a facut anuntul pe scena si a inceput sa planga: „Mama mea…

Vedeta a aflat o veste teribilă despre cea care i-a dat viață.

Andra a trăit clipe cumplite, după ce a aflat că mama sa era grav bolnavă. Artista a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din viața sa.

La un moment dat, mama Andrei a fost internată în spital, iar Andra a fost nevoită să meargă la o emisiune TV alături de fratele său pentru a promova o piesă de pe album.

În momentul în care a început să cânte, artista a izbucnit în plâns și nimeni nu a știut atunci de ce se comportă așa.Andra și frații săi, alături de cea care i-a dat viață

Ulterior, Andra a povestit că acelea au fost unele dintre cele mai grele clipe din viaţa sa, dar că, din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru mama ei.

„ Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti.

Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus medicii că trebuie să o opereze. I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti.

Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu cineva şi că nu sunt singură. Ţin mine că în ziua în care a operat-o pe mama avem o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul „Lucru mare-i omenia”. Cântam o melodie, „Drumul vieţii ne desparte” şi spun sincer am izbucnit în plâns. Fratele meu, care este un sensibil, a plâns şi el.

Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost. Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat”, a declarat Andra la un post tv.

Dacă profesional nu sunt lucruri de schimbat, se pare că din punct de vedere medical Andra își dorește să „lucreze” pe ici, pe colo. Despre ce este vorba o să înțelegem din imaginile surprinse de paparazzi CIAO.RO

Zilele trecute, aceștiau au suprins-o pe artistă ieșind dintr-o clinică medicală specializată în intervenții de natură estetică. În fotografii regăsim o Andra ușor îngrijorată, în permanență cu privirea în telefon, în timp ce șoferul o urmează din spate, responsabil fiind de bagajele ei. O clinică de înfrumusețare…

Andra suprinsă ieșind dintr-o clinică medicală. Oare ce a pățit artista?

Să plănuiască oare Andra o intervenție sau o serie de tratamente care să o ajute să scape de kilogramele în plus pe care le-a câștigat în ultima vreme? Privind fotografiile, este lesne de descoperit că formele artistei s-au mai împlinit, însă acest lucru nu-i știrbește în vreun fel personalitatea unică.

Andra este genul acela de femeie frumoasă care nu depinde, în vreun fel, de măsuri ideale și kilograme perfecte.

Andra: „Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu!”

În primăvara acestui an, Andra a vorbit pentru prima dată despre situația siluetei ei. „Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat.

Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, declara Andra la acel moment.

About the author