Anca Serea s-a mutat în noua casă de jumătate de milion de euro: “Are 7 dormitoare, 7 băi, un living, un dining, o bucătărie, un birou, un dressing” / Imagini din interiorul vilei

Anca Serea și-a reamenajat în sfârșit locuința, în care s-a mutat acum câteva luni alături de Adi Sînă și cei 6 copii ai lor. Vedeta mărturisește că nu a fost deloc ușor, însă rezultatul a meritat cu prisosință. Noua vilă satisface din plin nevoile unei familii cu 6 copii. Iată cum arată!

Anca Serea s-a mutat în noua casă de jumătate de milion de euro. Cu ceva vreme în urmă, Anca și Adi Sănă au fost nevoiți să-și cumpere o casă mult mai mare. Cei doi nu mai aveau spațiu în fosta vilă, cele șase camere nefiind suficiente pentru toți. Drept urmare, în urmă cu ceva vreme, cuplul a achiziționat o vilă mai spațioasă, în valoare de 500.000 de euro. Vechea locuință a fost vândută, iar acum vedeta TV și soțul ei au terminat în sfârșit reamenajarea casei.

Anca Serea s-a mutat în noua casă de jumătate de milion de euro: “Are 7 dormitoare, 7 băi, un living, un dining, o bucătărie, un birou, un dressing” / Imagini din interiorul vileiAnca Serea s-a mutat în noua casă de jumătate de milion de euro: “Are 7 dormitoare, 7 băi, un living, un dining, o bucătărie, un birou, un dressing” / Imagini din interiorul vilei

Anca Serea s-a mutat în noua casă de jumătate de milion de euro

Acum, că au șase copii, Anca Serea și Adi Sînă au fost nevoiți să-și cumpere o casă mult mai mare. Cei doi nu mai aveau spațiu în fosta vilă, cele șase camere nefiind suficiente pentru toți. Drept urmare, în urmă cu ceva vreme, cuplul a achiziționat o vilă mai spațioasă, în valoare de 500.000 de euro. Vechea locuință a fost vândută. În sfârșit, Anca Serea și Adi Sînă și-au reamenajat noua casă și au reușit să se mute.

„Slavă Domnului că am terminat cu amenajările, cu toată mutarea. Acum suntem cam în ultima fază, mai avem puțin așa de aranjat pe la jucăriile copiilor. Am făcut o triere și am golit cam jumătate de casă. Recent, am mers și am făcut și niște donații minunate. Am fost în vizită la niște copii dintr-un sătuc de pe la munte.

Am donat foarte multe jucării, foarte multe haine și multe cărți. Le-am dat hainele copiilor care nu le mai veneau, din cele mai vechi, dar și haine noi, pe care nici nu apucaseră să le poarte. Nu-mi place să mă laud cu genul acesta de fapte. Astea le fac cu inima!’, a spus Anca Serea într-un interviu pentru Click.

Anca Serea: „E greu cu un copil, dar barem cu șase”

Anca Serea a dezvăluit că nu a fost deloc ușor tot acest proces de reamenajare, cu atât mai mult cu cât a trebuit să se ocupe și de copii, dar din fericire a fost ajutată de un designer, iar bona și mama ei au ajutat-o la curățenie.

„Moise nu stă locului o clipă, întoarce casa cu fundul în sus. În rest, ceilalți sunt cuminței, mai ales fetele. Eu și Adi ne dorim să fim sănătoși că așa le facem pe toate. Alergăm toată ziua încolo și-ncoace. Mă bucur că am reușit să ne mutăm în casa nouă.

A fost un haos total, pentru că am reamenajat, practic, tot. Fiecare copil are camera lui. E greu cu curățenia, dar mă mai ajută și bona, mă ajută și mama. E greu cu un copil, dar barem cu șase. Uneori, nu fac față nici cu bona! E haos! Se întâmplă uneori să-i găsesc și nemâncați, dar ne organizăm imediat. Am momente când obosesc, pur și simplu!’, a mai spus Anca Serea pentru sursa citată.

De ce au vîndut Anca Serea și Adi Sînă vila de 500.000 de euro

În urmă cu aproape 4 ani, Anca Serea și Adi Sînă au devenit părinți pentru a șasea oară, iar casa lor a devenit și mai neîncăpătoare. Inițial, aceștia au locuit în Cernica multă vreme, însă, din cauza traficului infernal au luat decizia de a se muta în Pipera. Iar asta deoarece atât joburile loc, cât și școlile copiilor erau mai aproape. În timp însă, casa din Pipera a devenit neîncăpătoare, și nevoile copiilor, care au crescut între timp, fiind mai mari. Drept urmare, vedeta TV și artistul au luat decizia de a-și cumpăra o vilă mai mare, în aceeași zonă.

„Ne-am apucat să cumpărăm o casă în complexul în care stăm, pe care am făcut-o absolut superb, sunt mândră de acest proiect și pe care între timp am decis să o vindem, pentru că nu ne satisfăcea din punct de vedere al spațiului. Copiii nu aveau dormitoarele lor, ci unii dintre ei trebuiau să își împartă camera, ceea ce pentru mine nu a fost o problemă niciodată.

Adi s-a gândit că ei vor crește, că vor avea nevoie de intimitate și am luat decizia împreună cu el, de fapt, el a avut capacitatea deosebită să mă convingă să nu ne mai mutăm în casa aceea, care e doar la câteva case distanță. Practic noi am rămas în același complex, într-o casă mai mare, care are 7 dormitoare, 7 băi, un living, un dining, o bucătărie, un birou, un dressing. Am vândut cealaltă casă acum câteva zile și am cumpărat-o pe asta în care locuim.

În momentul în care am decis să cumpărăm casa asta mai mică, nu era de vânzare casa în care locuim acum și a fost o decizie foarte bună luată de soțul meu. Eu aș fi ales întotdeauna calea mai simplă, să mă mut într-un loc unde este totul impecabil, să fie un restart, un nou început pentru noi.

Dar am zis să mai facem și de data asta un efort, să amenajăm casa în care locuim la fel de frumos, poate și mai frumos decât cea pe care am vândut-o și practic până la urmă este un proiect legat și de ambiție, și de timp. Am adăugat o mare diferență. E o casă aproape dublă ca și dimensiuni’, spunea, pentru Impact.ro, Anca Serea.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial