Anca a murit la doar 34 de ani lăsând în urmă o familie numeroasă. Medicii au început să plângă când au auzit cine este femeia

Simina Anca, o româncă aflată în Italia la muncă, s-a stins din viață într-un tragic accident de circulație.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 26 noiembrie, pe Corso Europa, la Volpiano, Torino, atunci când tânăra se afla în mașină alături de o colegă de muncă.

Cele două se întorceau acasă, iar în urma impactului, mașina în care se aflau a ieșit de pe șosea, răsturnându-se pe o parte.

Autoturismul în care se aflau cele două femei s-a ciocnit puternic de o altă mașină, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 48 de ani.

După accident, româncă a intrat în stop cardiac

După accidentul rutier, șoferul celuilalt autoturism și prietena Ancăi au fost transportați de urgență la spital. Cu toate acestea, la rândul său, Anca a intrat imediat în stop cardiac.

Ajutoarele care au ajuns la fața locului au resuscitat-o, solicitând apoi un elicopter, pentru a fi transportată pe cât de repede posibil la o unitate spitalicească.

Din nefericire, însă, la scurt timp după ce a ajuns la spital, Anca Simina Calancea s-a stins din viață. Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, fiindu-i astfel declarat decesul.

Victima avea doar 34 de ani, iar în urma sa a lăsat o întreagă familie, un soț îndurerat și 3 copii orfani de mamă.

Tânăra era originară din Reșița, însă trăia în Italia, la Leini, alături de soțul său, Ionel, și de cei 3 copii pe care îi aveau împreună, conform presei internaționale, Giornale la Voce

About the author