Anamaria Prodan, primele declarații despre noul ei iubit: „Mă face să mă simt femeie!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit în urmă cu aproape un an, însă recent s-a finalizat procesul de divorț din culpă comună.

Reamintim că separarea s-a produs atunci când antrenorul de fotbal a început o relație cu Corina Caciuc, impresara fiind părăsită. Acum, ea și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, la adresa căruia are doar cuvinte de laudă!

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, după divorțul de Laurențiu Reghecampf! Sexy-impresara a mai spus anterior că are o relație, însă abia acum a oferit declarații despre omul care o face fericită.

Se pare că lucrurile au avansat destul de repede în idila vedetei deoarece Sarah, Rebeca și Bebeto deja l-au cunoscut pe partenerul mamei lor.

În cadrul unui interviu oferit chiar înainte de a împlini 50 de ani, Anamaria Prodan a vorbit deschis despre relația ei. Se pare că impresara a sperat mult că va apărea acel om potrivit pentru sufletul ei, iar Universul i-a oferit fix ce avea nevoie:

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu”, a spus ea pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, jurnaliștii au fost curioși să afle cine este acest bărbat care îi oferă liniște și fericire Anamariei Prodan. Discretă și fără a oferi foarte multe declarații despre identitatea partenerului ei, impresara a punctat doar câteva aspecte:

„Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat.

Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a mai punctat ea.

Dacă impresara susține că a uitat de Laurențiu Reghecampf, publicul a vrut să afle de ce impresara nu își dorește să renunțe la numele lui. Anamaria Prodan a răspuns categoric:

„Dintr-un motiv simplu. Este foarte greu să îmi schimb actele de America. Social security, pașaportul… E ceva cumplit, e foarte complicat, este numărul social cu care, normal, te naști.

L-am schimbat o dată, știu prin ce am trecut… Oricum nu am nicio legătură cu numele de Reghecampf, dar mi-era greu să stau iarăși șase, opt luni, să îmi schimb actele. Dar, stai liniștit, nu o să țin mult numele de Reghecampf…”, a răspuns ea.

Anamaria Prodan a împlinit 50 de ani

Impresara de fotbal a organizat o petrecere în toată regula. Aceasta a fost înconjurată de familie și prieteni, iar atmosfera a fost întreținută de cei mai cunoscuți maneliști. Printre aceștia, se numără Jean de la Craiova, Tzancă Uraganu și Elis Armeanca.

Lacalul ales de Anamaria Prodan este unul cu specific românesc, astfel din meniu nu au lipsit berbecuții la proțap, slăninuța, toba, șoriciul, zacusca, murăturile și cozonacii. Tortul a fost unul cu adevărat impresionant, fiind dispus pe 5 nivele și personalizat cu trandafiri și elemente decorative aurii.

Pe rețelele de socializare, impresara a postat mai multe fotografii și videoclipuri de la petrecerea ei. Printre vedetele prezente, se numără Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, Adriana Bahmuțeanu, Cornelia Ionescu sau Lena Enache. Bineînțeles, Anamaria Prodan i-a avut alături și pe cei trei copii ai săi, Sarah și Rebecca, dar și Laurențiu Reghecampf Jr.

About the author