Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă: “Nu aș fi mers la Poliție, dacă el nu ar fi făcut cel dintâi pasul”

Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit după 15 ani de relație. Când nimeni nu se aștepta, cei doi au decis să pună capăt mariajului. Deși mulți se așteptau ca despărțirea să aibă loc în liniște, între cei doi foști parteneri a început un scandal de proporții.

În urmă cu câteva zile, cei doi au fost implicați într-o altercație, care s-a terminat la secția de Poliție. Recent, impresara a declarat că l-a iertat deja pe fostul soț, chiar dacă a lovit-o în plină stradă.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă. Anamaria Prodan a decis să își ierte fostul partener, după ce în urmă cu câteva zile s-au lovit chiar în plină stradă.

Joi, Anamaria Prodan i-a organizat mamei sale un parastas fastuos. Prezentă lângă mormântul mamei sale, impresara a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre situația în care se află cu Laurențiu Reghecampf.

Vedeta a făcut mărturisiri surprinzătoare despre scandalul cu încă soțul ei. Vedeta a declarat că este dispusă să îl ierte pe Laurențiu Reghecampf. Mai mult, Anamaria Prodan susține că nu ar fi mers la Poliție pentru a depune plângere, dacă antrenorul nu ar fi făcut primul acest pas.

Anamaria Prodan : “Am învățat să iert”
După despărțirea de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de actuala sa iubită, iar împreună au un copil. Vedeta a declarat că se bucură pentru fostul ei partener.

Anamaria Prodan consideră că acesta a uitat de copiii săi, de Bebe, fiul pe care cei doi îl au împreună. Întrebată dacă are vreun regret în ceea ce îl privește pe Reghecampf, Anamaria Prodan a răspuns clar că „NU”.

„El traversează o perioadă frumoasă, să spunem, în viața lui! Păcat că o trăiește foarte târziu. Acum a uitat de copii, dar cred că-și va reaminti.

Eu mă rog la Dumnezeu să nu fie foarte târziu, dar învăț să-l iert. Și eu am învățat să iert și să iau fiecare lucru care mi se întîmplă în viață la rând…”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că nu s-ar fi despărțit de Reghe, dacă Ionela Prodan trăia

Impresara a avut o relație apropiată cu regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan. La parastasul mamei sale, Anamaria Prodan a declarat că divorțul de Reghe nu ar fi avut loc dacă trăia Ionela Prodan.

Vedeta este de părere că antrenorul nu ar fi îndrăznit să facă acest pas, dacă artista trăia.

„Nu s-ar fi întâmplat niciodată, sunt sigură! Mama știa să se impună în fața tuturor și nu cred că Reghe ar fi făcut așa ceva… Mama era foarte puternică și nu avea nimeni cum să miște în fața ei. Cum spunea, așa se făcea! Iar Reghe ar fi fost cu capul plecat, fiindcă mama l-a ajutat cu absolut tot în viața lui!”, a mai spus Anamaria Prodan.

”După 1 ianuarie 2023 îmi doresc ca el, care este tatăl copilului meu, să înțeleagă tot ceea ce a făcut. Și să îi dea bunul Dumnezeu putere să muncească pentru copilul sau copiii lui, dacă își mai aduce aminte de ei.

S-a muncit atât de mult ca să ajungă unde a ajuns, iar el își bate joc de absolut tot. E păcat. Sper ca Dumnezeu să îi dea minte, să îi deschidă ochii și să înțeleagă că are un copil care ar trebui să fie mândru de tatăl lui, nu să fugă de el”, spune Anamaria.

E adevărat, recunoaște ea, s-ar putea ca, începând cu anul care vine, să plece, practic definitiv, din România. ”Noi oricum suntem între țări, dar totul depinde de cel mic.

Probabil, din vară, Bebe va alege unde vrea să meargă, ori în Dubai, ori în America. Eu trăiesc pentru ei, pentru copii, așa că ei decid ce e mai bine pentru viitorul lor”,a adăugat Anamaria Prodan.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial