Anamaria Prodan a sărit în ajutorul fraţilor Tate: „Sunt siderată şi oripilată!”. Reacţia de după gratii a lui Andrew Tate

Anamaria Prodan a sărit în ajutorul fraţilor Tate, luptătorii trimişi după gratii la finalul lunii decembrie. Andrew Tate şi Tristan Tate sunt acuzaţi că „ar fi constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil”.

Anamaria Prodan a sărit în ajutorul fraţilor Tate

Anamaria Prodan nu îşi explică de ce luptătorii nu au fost trimişi în arest la domiciliu şi pune la îndoială probele anchetatorilor.

”Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul ăsta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu, ca cetățean al României, sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.

Oare nu se pot judeca în arest la domiciliu? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar.

Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Am înțeles că s-au predat singuri acești doi frați.

Puteau să fugă, cred eu… De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se scapă informații în presă… multe. De ce? Unde în lume există așa ceva?

Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Chiar dacă este după gratii, Andrew Tate a avut imediat o reacţie pe reţelele sociale. Acesta a ţinut să îi mulţumească agentului de jucători.

„Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea„, a fost reacţia apărută pe contul oficial de Twitter al luptătorului.

Instanţa a admis contestaţiile formulate de DIICOT şi de Tristan Tate împotriva hotărârii din 21 februarie a Tribunalului Bucureşti.

Prin ce au ajuns să treacă Tristan Tate şi Andrew Tate în închisoare

Fraţii Tate au acuzat în termeni duri condiţiile din penitenciar. Milionarii s-au plâns că nu au luminină şi că în celulă este plin de gândaci. Tristan Tate ar avea cel mai mult de suferit. Fostul luptător de kick-boxing ar fi slăbit 10 kilograme şi a ajuns sub îngrijirea medicilor.

Potrivit cancan.ro, Tristan Tate a acuzat dureri mari de burtă, de cap şi stări de vomă. Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost consultat de medici şi ar avea enterocolită. Totuşi, apropiaţii acestuia susţin că Tristan şi Andrew trec printr-un adevărat coşmar.

„Primesc pachet, mai mănâncă și din ce li se dă, dar se plâng de condițiile groaznice în care trăiesc. Susțin că nu se poate trăi acolo, că este plin de șobolani, gândaci, că s-au umplut de purici și păduchi. Spun că atâta mizerie nu au văzut niciodată în viața lor.

Ei sunt obișnuiți cu altă viață, normal că Tristan s-a îmbolnăvit. Amândoi au slăbit foarte mult, Andrew a dat jos aproape zece kilograme”, a declarat un apropiat al fraţilor Tate, pentru sursa citată anterior.

About the author