Anamaria Prodan a început anul topless! Cum a apărut în primele zile din 2023

Urmărită de aproape 1 milion de persoane pe Instagram, Anamaria Prodan este, fără doar și poate, una dintre cele mai mediatizate vedete din România, dar și una dintre cele mai iubite celebrități, atât în mediul online, cât și în offline.

Ajunsă la 50 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna decembrie, Anamaria Prodan a început anul 2023 în mare stil.

Chiar în a doua zi din ani, sexy-impresara a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare topless, și-a acoperit sânii cu părul, iar pe cap poartă o coroană de regină!

Mesajul postat de impresară în dreptul pozei a fost unul scurt, dar puterni: „Eu sunt Anamaria Prodan”!

Anamaria Prodan a vorbit despre noul partener de viață. Chiar dacă nu i-a dezvăluit numele, vedeta a oferit detalii despre acesta.

Anamaria Prodan a dezvăluit cu cine și-a petrecut Crăciunul. Impresara are un nou iubit. La scurt timp după petrecerea organizată de ziua ei, după ce a împlinit 50 de ani, Anamaria Prodan și-a luat cei trei copii și au plecat împreună la Dubai. După ce și-a etalat nurii pe plajele din Dubai, alături de fiica sa cea mare, Laurențiu Reghecampf a publicat, la rândul lui, o poză de familie.

Anamaria Prodan și-a petrecut sărbătorile de iarna, alături de copii, dar și de noul iubit. Impresara a primit un cadou valoros de la acesta.

„Este minunat să îți găsești iubirea, însă este mult mai important e să ai suficientă putere să de îndepărtezi de tot ce nu este iubire”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat în mediul online, la scurtă vreme după ce s-a lăudat că în viața ei există un bărbat misterios.

Anamaria Prodan, mai îndragostită ca niciodată! Ce spune despre noul iubit în comparație cu Reghecampf. Impresara a dezvăluit și ce așteptări are de la 2023 și că anul 2022 a făcut-o mult mai puternică.

„Superb (n.r. am petrecut Crăciunul) alături de prietenii mei, finii mei, oamenii dragi mie, copii mei de vis. Am petrecut liniștiți, fericiți, plini de speranță și anul care vine ne va aduce mai multe bucurii, sănătate și tot ce am visat vreodată.

Căci suntem niște oameni minunați, care merităm, care ne rugăm la Dumnezeu să ne dea exact ce crede el că merităm. Eu sunt fericită, împlinită și nu îmi doresc nimic mai mult! Am tot ce am visat și sunt foarte liniștită și împlinită cu tot ceea ce mi s-a întâmplat frumos în viață”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan, recent.

About the author