America Express, 19 februarie 2023. Doina Teodoru, întrebată dacă e însoțită de șeful ei. Ce a spus despre Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut parte de un diaglog inedit pe drum către următoarea destinație. Răspunsul actriței a stârnit hohote de râs, dar nu și pentru chef-ul, vizibil derajat.

În goana către jocul pentru amuletă, concurenții dau tot ce au mai bun și încearcă să câștige cât mai mult timp pe traseu. Prima oprire a fost Santo Domingo și în timp ce unii au avut noroc la autostop, alții au avut partea de discuții inedite care au stârnit hohote de râs. După ce au reușit să oprească o mașină, Scărlătescu și Doina au purtat o conversație foarte amuzantă atât pentru ei, cât și pentru telespectatori.

Cum a răspuns Doina Teodoru când a fost întrebată dacă iubitul ei, Cătălin Scărlătescu este șeful ei, la America Express ediția 21 din 19 februarie 2023.

Dacă Puya și Melinda au luat-o la pas, însoțiți de Sonia și au fost nevoiți să oprească la mai multe biserici, Scărlătescu și Doina au avut parte de un dialog inedit cu soferul lor.

Cei doi au găsit o mașină care să îi scoată în afara orașului și au aflat că, de fapt, se aflau într-o zonă foarte periculoasă. „E periculos să umblați așa. Mai bine vă duc eu”, le-a spus acesta.

La un moment dat, șoferul a întrebat-o pe Doina dacă Scărlătescu este șeful ei.

„Nu, nu e șeful meu. E bunicul meu”, a glumit aceasta, chef-ul fiind șocat și deranjat de răspunsul ei.

„Mulțumesc mult că m-ai făcut bunic”, a spus el.

„Mai bine să o zic eu, decât să o zică alții”, a mai adăugat aceasta, încercând să îl împace pe iubitul ei.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

About the author