Alina Bica vinde pizza în Italia: de la şefă DIICOT în România, la vânzătoare în “Raiul fugarilor”. Cum a fost surprinsă

Alina Bica a început o nouă viaţă în Italia, paradisul condamnaţilor fugari din România.

Fosta şefă DIICOT a fost filmată în timp ce vinde pizza, la terasa iubitului ei. Vă reamintim, Alina Bica a fugit din ţară după ce a fost condamnată la 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului.

Forma uşoară de arest pe care o are Alina Bica în Italia îi permite acesteia să desfăşoare şi alte activităţi. Alina Bica are o obligaţie, în schimb: să fie la domiciliu, în casă, între orele 23:00 şi 07:00 dimineaţa.

În restul timpului poate să lucreze, poate chiar să părăsească oraşul. Imaginile surprinse de Fanatik în pizzeria din Bari o arată pe Alina Bica în localul care aparţine partenerului fostei şefe a DIICOT, un român care a locuit iniţial în Costa Rica.

Alina Bica lucrează la restaurantul partenerului ei, român şi el, alături de care trăieşte în sudul Italiei, într-un oraş din provincia Bari.

Alina Bica are, aşadar, o viaţă aproape normală în Itaia care s-a transformat în “Raiul fugarilor”.

Cei doi s-ar fi cunoscut în Costa Rica, stat în care Bica s-a refugiat în timp ce era cercetată în mai multe dosare.

Bica a primit o condamnare la patru ani după gratii pentru favorizarea infractorului. Se bucură însă în Italia, de un regim lejer de executare a pedepsei.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, Ionel Arsene, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ sau Darius Vâlcov, toţi oameni care au diferite probleme cu legea din România şi care s-au “refugiat” în Italia.

Legea italiană este mai permisivă şi permite acestora fie să ispăşească o pedeapsă mai uşoară, fie cererea de extrădare către România să fie respinsă pe motiv de înrădăcinare, adică dacă rămân acolo să îşi deschidă o afacere.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial