Adevărul despre despărțirea dintre Ilinca Vandici și soțul său. Primele declaratii ale prezentatoarei: ”Am ales să locuim separat”

Ilinca Vandici și soțul ei nu mai formează un cuplu.

Andrei Neacșu a părăsit de câteva luni căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament de pe Șoseaua Nordului. Mai mult, omul de afaceri ar avea, deja, o nouă iubită.

Vedeta Kanal D a confirmat despărțirea de tatăl copilului ei și a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă.

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România și soțul ei și-au spus adio, după șase ani de iubire. Problemele între Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au apărut în urmă cu un an, însă cei doi au făcut tot posibilul pentru a-și salva mariajul.

CANCAN.RO a dezvăluit ieri, în exclusivitate, faptul că Andrei a părăsit, deja, vila din Tunari, în care locuia alături părinți, soție și de fiu. Omul de afaceri și-a achiziționat un apartament într-o zonă de lux a Capitalei și ar fi fost văzut, deja, în compania unei alte femei.

Vestea despărțirii i-a luat prin surprindere chiar și pe apropiați, care credeau că cei doi formează un cuplu sudat și fericit.

Ilinca Vandici a confirmat că ea și soțul ei s-au despărțit:

”Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Și-au spus ADIO după șase ani de iubire

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în 2016, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat câteva sute de persoane.

În 2017 a venit pe lume și fiul lor, Zian, iar fericirea lor părea completă. În tot acest timp, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost un cuplu unit, invidiat de întregul showbiz. Suflete pereche, am putea spune. Tocmai de aceea, informația, conform căreia cei doi și-ar fi spus adio, a căzut ca un trăsnet până și pentru apropiați.

Deși nu mai formează un cuplu de ceva timp, Ilinca și Andrei nu au vorbit, încă, despre divorț. Vor să fie siguri că aceasta este cea mai bună soluție, motiv pentru care, momentan, fiecare își vede de viața lui.

S-au despărțit după vacanța petrecută în Mexic

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, soțul ei, au discutat îndelung despre problemele lor și au făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia.

Acesta este și motivul pentru care, în luna decembrie a anului trecut, au ales să meargă împreună în vacanță, în Mexic. Și-au dorit să se reconecteze unul cu celălalt și să redescopere fericirea în familie:

“Amândoi au stat triști și supărați în Mexic, nu au reușit să treacă peste probleme, oricât s-au străduit. Revelionul a fost la fel de anost, iar după aceea s-a produs ruptura”, ne-au mărturisit sursele noastre.

Decizia de a plecat în vacanță, vine la scurt timp după ce s-a spus că Ilinca și soțul ei s-au despărțit. De altfel, în ultima perioadă, vedeta nu a mai fost văzută în compania acestuia.

„Zian adoră aventura, parcurile de distracții și, după experiența Disneyland, de acum câteva luni, mi-am dorit să mergem împreună într-o nouă expediție, așa cum ne place nouă să spunem, dar, de această dată, într-o destinație caldă, care să ofere mult mai multe atracții pentru copii. Am ales Dubai, după ce m-am documentat ce poți face acolo cu un copil de vârsta lui.

Am avut doar patru zile la dispoziție, din pricina filmărilor pentru emisiune, dar au fost pline de momente unice de care ne-am bucurat foarte mult.

Am plecat cu zborul de noapte și am ales de această dată business class, unde sunt fotolii care se transformă în pat, perfect orizontal, pentru ca Zian să poată dormi. A contat acest aspect pentru noi pentru ca, a doua zi dimineață, când urma să ajungem, să fim odihniți și să putem începe să explorăm destinația”, declară Ilinca Vandici.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru că reușesc să îi ofer lui Zian momente unice și amintiri de neuitat. Sunt fericită că, alături de el, și copilul meu interior se bucură de aceste clipe minunate și, astfel, mi se pare că reușesc să rescriu povestea propriei copilării.

Mulți m-ați întrebat de ce am ales Dubai ca și destinație de vacanță alături de copil. E simplu! Pentru că aici am găsit o mulțime de locuri și activități super atractive pentru copii și nu ne-am plictisit nici măcar o secundă! Sunt recunoscătoare, așadar, pentru tot!”, povestește Ilinca Vandici.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial