Adelina Pestrițu, criticată dur și jignită pe Instagram: “Ce urat ți se văd oasele”! Cum a răspuns vedeta cârcotașilor

Adelina Pestrițu a fost criticată dur și chiar jignită pe contul ei de Instagram, după ce a publicat o poză de album în care apare.

Aflată în izolare alături de fetița și soțul ei, Adelina continuă să posteze zilnic pe Instagram dar, ca noi toți, publică și fotografii mai vechi. O astfel de fotografie, unde vedeta apare cu o rochie fără umeri, a stârnit ditamai revolta pe Instagram.

Vedeta nu s-a lăsat călcată în picioare și le-a răspuns pe măsură cârcotașilor.

Adelina Pestrițu, criticată dur pe Instagram

Recent, Adelina Pestrițu “a scos de la naftalină” un selfie HOT pe care și l-a făcut în mașină în urmă cu câteva luni bune.

Imaginea în care apare îmbrăcată într-o superbă rochie cu decolteu generos a fost însoțită de un mesaj pozitiv:

“?Viața în roz”. Ca la un semnal, unii dintre internauți i-au lăsat numeroase comentarii negative, după cum puteți vedea și în galeria foto a articolului.

Mai mult, o femeie i-a scris: “Urâtă mai ești”, iar bruneta a răbufnit și a pus-o la punct.

“Anișoara, norocul nostru este că dumneavoastră debordați de frumusețe și salvați Planeta” este răspunsul oferit de Adelina Pestrițu după ce a fost jignită.

“Ce urât ți se vad oasele…”, “Prea mult machiaj pe decolteu, horror, umărul drept… pitiriazis? sau nu ai întins bine crema?”,

“Mare e grădina Lui Dumnezeu, poarta se deschide și mulți sar gardul. Vulpea dacă nu ajunge la struguri spune că sunt acri?”,

“Ți-ai facut poză la oase?”, “Ești incredibil de frumoasă, te rog nu mai slăbi ?”, “Ești un schelet, dar foarte frumoasă ?”

Sunt doar șase dintre nenumăratele comentarii pe care le-a strâns postarea de mai jos a fostei prezentatoare de la Kanal D.

După numeroase astfel de observații, Adelina Pestrițu a decis să vină cu o serie de precizări.

‘La fiecare postare oamenii simt nevoia să te judece pentru felul în care arăți: că ești prea slab, prea gras, că ai părul prea lung, prea scuurt, că eși pensată, nepensată.

Mai nou, am trăit să o văd și pe asta: ‘Ți se vede clavicula foarte tare’. Pe bune? Mi se vede clavicula foarte tare? Păi acum ce ar trebui să facem? Să luăm la pile oasele că ni se văd?

Unii chiar refuză să gândească atunci când spun niște lucruri și mă rog, este oarecum amuzant până într-un punct. Până în punctul în care îmi dau seama că oamenii sunt mai atenți la cum ar trebui să fie cei din jurul lor, decât să fie atenți la ei.

Până la urmă noi ne purtăm așa cum ne place nouă și dacă mie-mi place să fiu de 52 de kilograme, fiți siguri că așa o să fiu în continuare’, a declarat Adelina Pestrițu, care a mai precizat că are grijă să nu depășească niciodată 54 de kilograme

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial