Adelina Pestrițu a vrut să țină totul secret, dar nu a mai rezistat. A dat vestea cea mare chiar în direct și toți s-au grăbit să o felicite: „Sunt super fericită”

Adelina Pestrițu le-a dat vestea fanilor cu zâmbetul pe buze! Bruneta este în culmea fericirii!

După o perioadă în care a stat departe de micile ecrane și a preferat să-și ducă mai departe activitatea din mediul online, Adelina Pestrițu a anunțat că în viața ei va avea loc o schimbare radicală, din punct de vedere profesional.

Bruneta este pregătită să se lanseze în actorie.

Adelina Pestrițu cochetează de mult timp cu scena. Chiar dacă în ultimii ani a renunțat să mai apară pe micile ecrane și s-a ocupat mai mult de proiectele pe care le are în mediul online, toată lumea își amintește că a reușit să-și clădească o carieră strălucită în televiziune, în trecut.

Acum, însă, are alte planuri. Dacă mulți dintre cei care o urmăresc se așteptau că la un moment dat să-și anunțe revenirea la TV, bruneta le-a făcut o surpriză și mai mare.

Adelina Pestrițu a anunțat, în direct, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, că va juca într-un film românesc:

„Urmează un proiect foarte important, o să joc într-un film. Nu sunt actriță, nu știu actorie, dar o să învăț, promit să îmi fac temele.

Este o provocare mare pentru mine, rolul seamănă cu mine cea din realitate. Mă pregătesc intens, o să iau și niște cursuri de actorie, pentru că nu prea știu cu ce se mănâncă. O să fie o comedie, în curând pot să vă dau mai multe detalii, dar sunt în perioada de pregătire. S

unt super fericită, pentru că joc alături de prieteni și de oameni pe care îi admir foarte, foarte mult”, a declarat Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, potrivit libertatea.ro.

Adelina Pestrițu vrea să se perfecționeze în cât mai multe domenii, iar de curând a început să ia și lecții de dans. Vedeta a apelat la unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi în acest sens:

„Îmi doresc foarte mult să învăț dans sportiv, iar cursurile de care m-am apucat acum implică dansul sportiv și asta e diferit. Mă simt că un copac mergător. Soțul nu participă la asemenea cursuri, e pentru dorința mea de a mă perfecționa în acest domeniu.

Îmi place foarte mult, e ceva diferit și îmi place că îl am instructor pe Boantă (n.r. – Bogdan Boantă) care e super profesionist.

Mă fascinează și când o să am un dans care o să se lege cap-coadă vin la televizor. Încă mă împiedic, în stadiul ăsta nu pot să vin”, a mai spus Adelina Pestrițu, în emisiunea amintită.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial