Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc cât mai mulți copii: „Mai vorbim la al treilea sau poate chiar al patrulea”

Chiar dacă abia au făcut botezul celui de-al doilea copil, Radu Vâlcan și Adela Popescu nu prea dau semne că ar vrea să se oprească.

Cei doi sunt niște familiști convinși, care văd un viitor în care să mai apară și alți copilași.

În cadrul unui interviu, Radu Vâlcan a dezvăluit cum a fost schimbată relația lui cu Adela Popescu, de când aceștia au devenit părinți.

„Este o altă etapă din viața noastră, nu ni s-a schimbat foarte mult viața după ce am devenit părinți a două oară, asta s-a întâmplat la primul copil.

Te maturizezi, dar evident că este viața pe care ne-am dorit-o amândoi și care ne place cel mai mult!”, a spus prezentatorul, pentru VIVA!

Mai mult, Radu Vâlcan a ținut să facă o precizare interesantă: să mai vorbim și peste câțiva ani, când este în peisaj și un al treilea, poate chiar al patrulea, copil!

„Mai bine vorbim peste câțiva ani, să vedem cum sunt la al treilea sau poate chiar al patrulea copil. (râde)

Acum, lăsând gluma, cred că toți părinții sunt în asentimentul meu când spun că acesta este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om!”, a mai spus Radu Vâlcan.

„Momentan, credem că avem o familie mare, de abia ne găsim momente de respiro cu doi, cu trei pare absolut imposibil.” a declarat cu sinceritate Adela Popescu, în timp ce Radu a menționat: „Ne mai dorim încă un copil!

Nu știm când se va întâmpla asta. Adela are o vorbă: simt că lucrurile nu sunt încheiate. Deși nu ne este ușor nici acum,când vedem ce avem lângă noi, simțim că mai vrem.”

About the author