Adela Popescu a organizat o petrecere surpriză de ziua lui Radu Vâlcan. Cum a reacționat prezentatorul TV: ”Nu mi-am dorit…”

Adela Popescu a organizat o petrecere surpriză de ziua de naștere a lui Radu Vâlcan. Cum a reacționat prezentatorul TV. Ieri, Radu Vâlcan a fost sărbătoritul zilei.

A împlinit 46 de ani, iar fiindcă era în mijlocul săptămânii, a decis să petreacă în familie, alături de frumoasa lui soție și de cei trei copii adorabili pe care-i au împreună. Ei bine însă îndrăgita prezentatoare TV nu avea același plan, astfel că i-a pregătit o super petrecere surpriză cu toți prietenii lor, iar el nu a bănuit absolut nimic!

Radu Vâlcan este fără doar și poate un bărbat cu adevărat împlinit din toate punctele de vedere. O duce foarte bine pe plan profesional, însă același lucru îl putem spune și când vine vorba despre viața lui personală. Are o soție frumoasă, iubitoare și care-i este mereu alături, și de asemenea, trei copii minunați care zilnic îi aduc zâmbetul pe buze. Ei bine, ieri, fiindcă a împlinit vârsta de 46 de ani, toată lumea a dorit să-l vadă fericit!

Mulți dintre prieteni și-au anulat programări, întâlniri și tot ceea ce aveau de făcut, tocmai pentru a fi alături de Radu Vâlcan la aniversarea a 46 de ani. Bineînțeles, în spatele acestei surprize frumoase se afla chiar Adela Popescu. Îndrăgita prezentatoare TV a pregătit totul cu mare atenție, astfel încât soțul ei să nu își dea seama de ceea ce îi pregătește.

Toate bune și frumoase! S-au îmbrăcat, au pregătit copiii, și au plecat către unul dintre restaurantele lor favorite, pentru a lua cina în familie. Ajunși la locație, suuurprizăăă!

Adela Popescu a organizat o petrecere surpriză de ziua de naștere a lui Radu Vâlcan

Toți cei dragi au fost lângă Radu Vâlcan la petrecerea organizată de Adela Popescu cu ocazia zilei de nașterea a soțului ei. Începând de la Răzvan și Irina Fodor, Dana Rogoz, Mihai Morar, Laura Cosoi, Andreea Ibacka și numeroși apropiați, cât și familia, evident.

Toți l-au întâmpinat încă de la intrarea în restaurant, unde prezentatorul TV se aștepta să petreacă doar cu soția și cei trei copii. Bineînțeles, emoțiile, fericire și zâmbetele au fost cele care au descris seara.

„Ieri a fost ziua mea. De naștere. 46. Mi-am dorit-o normală, liniștită. Așa a și început, superb. Noi toți, eu cu ai mei. Am pregătit un mic dejun. Andrei m-a ajutat. Apoi câteva treburi de rezolvat. Știam că o să mergem la un restaurant. Doar noi cu copiii. Și-am mers.

Doar că la restaurant, cum se întâmplă de obicei, sunt și alți oameni. Doar că oamenii aceia din restaurant îmi sunt dragi. Foarte dragi. Adela a profitat de asta. Mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream. Așa mi-am dat seama, încă o dată, că din când în când avem nevoie de o infuzie de genul ăsta. Oamenii au nevoie de oameni. Iar când aceștia sunt de calitate, totul este perfect. Mulțumesc!‘, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Toți prietenii au complotat cu Adela Popescu pentru organizare petrecerii surpriză

Începând de la Dana Rogoz și Mihai Morar, cei care au povestit cum a reușit Adela Popescu să se sincronizeze cu toți cei dragi și să organizeze petrecerea fără ca Radu Vâlcan să afle, și până la toți cei care au fost invitați, fiecare în parte a complotat cu soția sărbătoritului. Ce-i drept, nu a fost degeaba, fiindcă sărbătoritul zilei chiar nu se aștepta la așa ceva. A fost extrem de fericit când i-a văzut pe toți lângă el și a nu a uitat să le mulțumească pentru tot.

„De dimineață îmi scrie Adela: ‘fii pe fază, că s-ar putea să mă organizez și diseară să vă chem la o petrecere-surpriză pentru Radu’. S-a organizat Adeluca. Ne-am organizat și noi cu copiii în ultimul moment. Așa că am petrecut o seară cu o gașca de care îmi era foarte dor. La Multi Ani, Radu! Să te bucuri de familia minunată pe care o ai. Să rămâi la fel de perseverent, onest și deschis la experiențe noi!‘, i-a urat public Dana Rogoz.

„Îl sun astăzi, de ziua lui.
-La mulți ani, Radu! Ce faci de ziua ta?
-Băi, pe liniște! Ieșim doar noi cu copiii la masă, în oraș.
-Sincer, așa aș face și eu.
-Dar neapărat să ne vedem zilele viitoare cu toții
-Perfect! Bucură-te de ai tăi astăzi.

3 ORE MAI TÂRZIU… Vedeți în filmulețul din carusel ce s-a întâmplat. Petrecere surpriza la 46!!! Sincer, nu se face așa ceva… Dar mi-ar fi părut rău să nu fi fost și eu acolo. Unde trebuia să iei cina pe liniște’ cu soția și copiii. La mulți ani, ‘bătrinere’!’, a fost mesajul lui Mihai Morar.

Adela Popescu și cei trei copii l-au surprins încă de la primele ore ale dimineții

Ei bine, surpriza a fost una care l-a lăsat fără cuvinte pe Radu Vâlcan, însă nu putem să nu reamintim cum și-a început ziua. Încă de la primele ore ale dimineții, Adela Popescu l-a așteptat cu cafeaua făcut. Ce-i drept, ca pe un adevărat sărbătorit.

Mai apoi, când copiii s-au trezit, fiecare i-a oferit câte o felicitare. A ptimit tot ceea ce și-a dorit, fiindcă aceste lucruri sunt mai importante decât orice. Totuși, și petrecerea surpriză a fost cea care i-a încheiat ziua ‘ca la carte’.

About the author