A venit vestea cruntă pentru Simona Halep! Decizia care o exclude total de pe teren

Este oficial! Simona Halep nu va participa la Roland Garros 2023. Organizatorii turneului de tenis nu i-au dat voie jucătoarei de tenis să participe la ediția din acest an.

Simona Halep nu va participa la Roland Garros 2023

Roland Garros 2023 va începe pe data de 28 mai 2023, chiar în ziua în care va avea loc audierea Simonei Halep, fiindu-i imposibil să fie acceptată la turneul de tenis.

A fost deja anunțat lista de wild carduri acordată pentru ediția din acest an a Roland Garros:

Clara Burel (22 de ani, locul 108 WTA);
Selena Janicijevic (20 de ani, locul 189 WTA);

Selena Janicijevic (20 de ani, locul 189 WTA);

Leolia Jeanjean (27 de ani, locul 125 WTA);
Kristina Mladenovic (30 de ani, locul 153 WTA);

Kristina Mladenovic (30 de ani, locul 153 WTA);

Diane Parry (20 de ani, locul 109 WTA);
Jessika Ponchet (26 de ani, locul 119 WTA).

Jessika Ponchet (26 de ani, locul 119 WTA).
Ultimele două wild carduri vor merge către Federaţia Australiană de Tenis și Asociația Statelor Unite de Tenis (USTA), în baza unui protocol semnat cele două instituții și Federația Franceză de Tenis.

Vă amintim că, la finalul lunii aprilie, TennisUpToDate a scris că revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis pentru Roland Garros este imposibilă pentru că verdictul în cazul scandalului de dopaj în care este implicată întârzie.

„Obiectivul final al lui Halep era să fie pregătită pentru Roland Garros. Încă se poate, dar nu pare foarte probabil deoarece cazul ei încă nu a fost rezolvat. Pe Simona Halep nu o vom mai vedea curând decât la tribunal deoarece cazul ei de dopaj rămâne nerezolvat”, a scris sursa citată anterior.

Simona Halep s-a mutat în casă nouă, motiv pentru care a decis să petreacă pe cinste în București

În ciuda acestui fapt, jucătoarea de tenis se bucură în continuare de viața ei și se afișează peste tot cu un zâmbet strălucitor.

Vedeta a decis să își petreacă sâmbata într-un restaurant din București, situat în zona de nord, acolo unde s-a mutat recent. Jucătoarea de tenis și-a vândut vila din cartierul Primăverii și s-a mutat în zona de nord a Capitalei.

Întrucât s-a mutat la casă nouă, vedeta a decis să petreacă pe cinste alături de prietenii ei. Printre persoanele care se aflau cu ea la acel restaurant se numără cântăreața Bianca Sârbu, alături de care s-a și fotografiat.

„Ești pur și simplu cea mai bună!”, a scris pe contul ei de Instagram.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial